MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess og det var trivelig å treffe menneskene fra mcsiden.no!

For en god stund siden så ble det annonsert et “Sør møter Nord treff” på mcsiden.no. Jeg var lenge usikker på om jeg fikk muligheten til å bli med på dette, men i siste liten fikk jeg et åpent rom for å bli med på dette. MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
En kaffekopp ble fortært mens jeg ventet på kjøremakkeren på Cirkle K i Sarpsborg.

Jeg våknet opp klokken 05:00, været var bra og det hadde også meldt fint vær på turen, med unntak av noen få regnbyger underveis. Jeg og min kjørekompis møttes på Statoil i den “andre byen” (Sarpsborg) nøyaktig klokken 09:00 og dro av gårde ca. 20 minutter senere.

Vi brukte ganske nøyaktig 7 timer fra Fredrikstad til Dovreskogen Camping. Det ble en del småstopp og min kjøremakker fikk også problemer med skruzukien sin. Displayet begynte å leve sitt eget liv, ved siden av en feilmelding. Den fusket også når han dro på, men gikk som den skulle hvis han tok det pent. 

Men den klarte turen til Dovreskogen Camping og faktisk klarte den turen hjem også. Når vi nærmet oss hovedstaden igjen så forsvant plutselig alle problemene og den gikk som den skulle igjen. Vi konkluderte med at sykkelen hadde hjemlengsel…

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
Ankomst Dovreskogen Camping.

På vei oppover måtte vi jo også handle inn litt flytende varer på Coopern ca. en mil før campingen. Vi hadde ikke all verdens plass så vi måtte improvisere. Regndressen jeg hadde på meg ble fylt opp med 6 halvlitere, to pakker pølser og noen lomper. Resten fikk jeg plass til i tankvesken.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
Det var overraskende god plass i tankvesken…

Vel fremme på Dovreskogen Camping så var det ganske tydelig at vi var først ute, siden dem andre kom dagen i forveien og derfor var ute på tur. Men vi fikk ikke mer enn fått av oss ytterklærne før de første syklene dukket opp.

Etter en liten time med avklimatisering og en god del dekksparking samt litt “blikjent” hilsing så ble den første ØL-boksen åpnet og det var også tilgang til sterkere skyts som jeg smakte litt på. Brunt brennevin er rett og slett ikke noe jeg er så veldig glad i, men effektivt var det definitivt.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
En slurk med pils og litt brunt i plastglasset er alt som skal til for at praten er på gli…

Jeg synes det er gøy å treffe menneskene bak forumnickene til tider. jeg tror det er sundt. På et forum blir det mye prat og mange diskusjoner og enkelte ganger kan det gå en kule varmt. Hovedgrunnen til dette skal jeg ikke spekulere for mye i, men det er nok ofte lettere og si hva man mener når man slipper og konfrontere medlemmene direkte.

Man kan heller ikke se sinnstemningen til de man prater med og man må forholde seg til smileys og andre ting for å kunne forstå hvor alvorlig/humoristisk innleggene er ment. Det er rett og slett lettere og diskutere samt bli forstått utenfor forumet. Når man blir kjent så vet man også i ettertid hvordan personen er og det tror jeg bidrar til økt forståelse i forumet.

Bålbrenning og juging

Verten på Campingplassen vartet opp på beste vis. Han gjorde klart til bål brenning og hentet ved i en trillebår. Han hadde også fyrt opp grillen slik at alt var klappet og klart til noen hyggelige timer utover kvelden.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
Med fyr på bålet og noe godt i glasset så gikk resten av seg selv.

Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at dette ble en særdeles vellykket kveld med hyggelige mennesker. Det ble utvekslet mange meninger og ikke alle ble enige, men det var heller ikke målet med treffet. Men jeg tror vi kan si at vi alle synes det var en skikkelig trivelig kveld.

Det var ikke direkte varmt og man rant ikke akkurat bort, men vi peiset på med kubber på bålet og da ble det så varmt at man måtte bevege seg en trapp opp. Var nesten så man kjente lukten av brente øyenbryn.

Jeg fisket fram mobilen, fant frem Spotify og tynte de små høyttalerne så godt jeg kunne. Det ble mye 90-talls listepopp (til noens forargelse og andres glede) og selv om lydkvaliteten ikke akkurat ga noen gåsehud, så var det godkjent, situasjonen tatt i betraktning.

Dagen derpå og alt det der…

Personlig heiv jeg meg i seng rundt klokken 00:00. Vi skulle tross alt kjøre hjem dagen derpå så det var greit og få noen timer på puta. Når jeg våknet morgenen etter så var jeg mildt sagt glad for at jeg ikke holdt ut lenger kvelden før for å si det pent.

Formen var ikke veldig bra, men med to Paracet og en god dose vann samt to timer til på øyet gjorde susen. Nå begynte jeg å bli klar for hjemturen igjen.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
Hytten var tydelig preget av dagen før så det måtte ryddes i ØL bokser og en en del andre ting.

Da min romkammerat klarte kunststykket og bløtlegge deler av vinylen på badet (og litt av teppet) med diverse mageinnhold, så tror jeg vi gjorde rett i å legge dette teppet ut for vask. Det luktet ikke akkurat blomster i hytten dagen derpå for å si det sånn. 

Etter en times tid, så bestemte vi oss for å sale opp syklene og gjøre oss klar for hjemturen. Været var helt ok og vi var klar over at vi kom til å møte på noen regnbyger på hjemoverveien, så regndressen ble tatt på før avreise.

På tide og sette kursen hjemmover

Vi valgte å ta kjappeste vei hjemover. Mye av grunnen til dette var problemene min kjøremakker hadde med sykkelen sin. Det er tross alt bedre å få motorstopp langs hovedveiene enn på Beitostølen som var den opprinnelige planen.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
Det ble noen småbyger på vei nedover og været i horisonten så ikke lovende ut…

Det ble en noen små regnbyger på vei nedover men når vi kom litt lenger ned så ble vi litt bekymret for skyene som lurte i horisonten. Vi tok oss derfor en pizza og fikk i oss litt varme før vi kjørte videre. Det viste seg derimot at vi klarte å svinge unna det verste.

Men min kjøremakker hadde ikke akkurat hansker beregnet for den Norske sauna. Han ble kliss våt på hendene og redningen på dette var like morsom som den var genial. Er jo ikke akkurat mange butikker som er åpen på søndag.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
Inprovisering kan vel dette mildt sagt kalles. Man kommer langt med et par oppvaskhansker i nøden…

Min kjøremakker gikk inn på en lokal sjappe for å se om dem hadde noen hansker, å det hadde dem. Et par gunstig priset oppvaskhansker(!) skulle være redningen for å forhindre våte hender på resten av turen. Jeg dro greit på smilebåndet da for å si det pent.

Vi kjørte noen mil til og endte opp i Hakadal hvor vi bestemte oss for å ta oss en varm kopp kaffe og en is. Været var definitivt bedre og man kjenner det blir vesentlig varmere i luften jo lenger sør man kommer.

MC turen til Dovreskogen Camping ble gjennomført med suksess!
En is og en kopp kaffe smaker ikke feil etter noen timer i skiftende vær.

Den siste stoppen tok vi på Cirkle K i Vestby. Snart skulle våre veier skilles for denne gang og måtte vel si oss enige i at dette var en særdeles flott tur som kommer til å huskes lenge. Rett og slett helt fantastisk.

Takk til alle for en hyggelig kveld!

Ingen nevnt, ingen glemt. Jeg vil derfor takke alle som var med på turen og som stakk innom Dovreskogen Camping for en meget flott kveld, med en god dose skjitprat, mye latter og mye god drikke. Dette må gjentas!

Kommenter gjerne innlegget under.