Siden jeg startet denne bloggen for fullt på nyåret så har det bare gått oppover. Jeg skylder derfor alle mine engasjerte lesere en stor takk!

Bloggen har i følge Google Analytics mellom 150 og 1.800 besøkende hver eneste dag. avhengig av innhold og tidspunkt for publisering. I tillegg er det veldig mange som melder seg på nyhetsbrevet mitt. Dette er virkelig noe jeg setter pris på!

I skrivende stund har bloggen også rundet 200 stk. følgere på Facebook og det at noe av innholdet engasjerer såpass at det også blir lagt igjen kommentarer synes jeg er skikkelig artig. Dette gir meg mot til å fortsette!

Nyhetsbrev

Sitter du på gjerdet og lurer på om du kanskje har litt lyst til å følge meg videre, så ikke nøl med å melde deg på mitt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet blir sendt ut en gang i uken med en oppsummering av alt som er publisert.

Å melde seg på nyhetsbrevet er enkelt. Klikk på “Nyhetsbrev” i hovedmenyen på siden og fyll ut skjemaet så er du med. Du vil garantert ikke bli spammet og du kan når som helst melde deg av hvis du føler for det.

Gjør så godt jeg kan

Det å blogge og samtidig engasjere deg som leser er ikke alltid like lett. Jeg tror folk flest gir blaffen i hva jeg bedriver fritiden min med, så jeg prøver så godt jeg kan og skrive blogg innlegg som involverer og fenger målgrupppen.

Så jeg håper jeg blir tilgitt de gangene det skulle dukke opp blogg innlegg som kanskje ikke fenger like mye. Det er vanskelig og skrive noenlunde gode innlegg som fenger alle HELE tiden, men jeg prøver så godt jeg kan.

Hovedformålet med denne bloggen er uansett å publisere bilder og tur referater, i hovedsak fra MC turer etc. Men noe annet kan dukke opp inni mellom. Spesielt utenfor sesong.

Igjen, takk for følget

Så igjen vil jeg takke dere alle så langt for følget. Det er skikkelig artig og holde på med blogging når det du skriver faktisk blir lest. Dette settes som sagt veldig stor pris på.

Nå er det også snart sesongstart for oss MC folk og da vil det nok dukke opp enda mer relatert innhold med bilder fra turer etc. Så følg med!

Jeg setter stor pris på alle som velger å dele siden videre! 🙂

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.