Uhyre enkelt! – Beskytt lakken og overflaten på motorsykkelen

Det finnes mange geniale produkter der ute som gjør vedlikeholdet av motorsykkelen enklere. Beskytt lakken og overflaten på motorsykkelen med Carpro Hydro2.

Det finnes mange geniale produkter der ute som gjør vedlikeholdet av motorsykkelen enklere. Beskytt lakken og overflaten på motorsykkelen med Carpro Hydro2.

Les også – Slik beskytter du lakken på bilen din

Mange av oss synes det med å holde sykkelen rein tar for mye tid, men sannheten er at det finnes en drøss av geniale produkter der ute som gjør denne jobben langt enklere enn produktene man får kjøpt på den lokale bensinstasjonen.

Uhyre enkelt! - Beskytt lakken og overflaten på motorsykkelen
Carpro HydrO2 er nettopp et produkt som er like genialt som det er nyttig!

Lakkforsegling på den enkle måten!

Carpro HydrO2 er en lakkforsegler som man enkelt sprayer på sykkelen mens den er våt etter avspyling. Spray på produktet og spyl av. Ja det skal faktisk ikke mer til og du vil med en gang se at vannet preller av sykkelen.

Produktet skal ha en varighet på 2-3 måneder og bruker man Carpro HydrO2 etter hver avspyling så blir sykkelen også mye lettere og tørke etter vask. Dette er rett og slett et genialt produkt!

Se demonstrasjon

I videoen under kan du se effekten etter at Carpro HydrO2 blir påført en “død” lakk helt uten beskyttelse. Ganske imponerende og enklere kan det rett og slett ikke gjøres.

Lyst til å teste det ut?

Test gjerne ut produktet selv. Produktet kan kjøpes flere steder, men i skrivende stund er det Bilpleiekongen.no som tilbyr den beste prisen.

Kjøp Carpro HydrO2 – hos Bilpleiekongen.no

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.