I går gikk jeg til innkjøp av nye GoPro Hero 5 Black og da ligger alt til rette for at sesongen skal bli foreviget fra MC ryggen.

Se mine tidligere videoer på – min Youtube kanal

Jeg har jo filmet noen av mine MC turer tidligere, og har vel funnet ut at dette bør gjøres langt oftere enn jeg har gjort så langt. Problemet er tiden det tar og redigere videoen i etterkant slik at den blir interessant for mine seere.

Oppgadering av Youtube konto

Jeg har også planer om å lage meg en skikkelig intro video til min Youtube konto som også skal gå igjen på alle videoer jeg poster fra nå av. Jeg er litt usikker på hvordan denne intro videoen skal se ut, men jeg tror Timelapse er stikkordet her…

En intro video bør jo ikke være for lang og i mine øyne er 5-10 sekunder mer enn nok. Grunnen til at jeg vil lage en slik intro video er fordi det gir meg en slags identitet som mange husker. Nå er ikke jeg noen proff videoredigerer, men jeg håper jeg klarer og få til et tilfredsstillende resultat.

Premier pro CC

Programmet jeg bruker til videoredigering er Premiere Pro CC. Jeg brukte det en del tidligere, men merker nok at jeg må sette meg litt inn i dette på nytt da det er lenge siden sist jeg redigerte videoer.

GoPro Hero 5 Black er kjøpt og den skal forevige sesongen!
Med Premiere Pro så har man alle muligheter til å personligjøre videoen, hvis man kan bruke programmet vel og merke…

Å redigere videoer er langt mer tidkrevende enn kanskje mange tror. man jobber med tunge og gigantiske videofiler som skal klippes og rendres slik at Youtube skal kunne vise videoen på en tilfredsstillende måte.

Man bruker ofte flere kvelder på og sette sammen en enkel video og kunsten er å gjøre en to timer lang video fra en kjøretur om til en video som kanskje ikke varer lenger enn rundt 5 minutter. Da er det MYE som må klippes bort!

Kamera plassering

Den beste plasseringen av GoPro kameraet er i mine øyne på styret slik at displayet på motorsykkelen synes i forgrunnen. Da får man en slags opplevelse av å kjøre sykkelen selv, samtidig som man slipper ustødige opptak.

Kommenter gjerne innlegget under.