Jeg gir bort en premie med verdi på 300 kroner til en av mine abonnenter

Abonnerer du på nyhetsbrevet mitt? Jeg gir bort en premie med verdi på 300 kroner til en av mine abonnenter før sommeren.

Jeg gir bort en premie med verdi på 300 kroner til en av mine abonnenter

Abonnerer du på nyhetsbrevet mitt? Jeg gir bort en premie med verdi på 300 kroner til en av mine abonnenter før sommeren

Hvis du er en av dem som abonnerer på nyhetsbrevet mitt så kan du være den heldige vinner av en premie fra Bilpleiekongen med en verdi på 300 kroner. Premien kjøper jeg fra egen lomme så det blir en premie som er spesielt utvalgt som jeg selv kan stå inne for.

Hvordan blir du med i trekningen?

Det er enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er to ting. Det ene er selvsagt å abonnere på nyhetsbrevet mitt. Det andre du må gjøre er å klikke på en av linkene i dette nyhetsbrevet minst en gang. Thats it!

PS! Dette gjelder KUN på nyhetsbrevene som kommer fra nå av hvor de siste blogg innleggene er listet opp. Det gjelder ingen andre mailer enn dette. Så du må bare følge med når nyhetsbrev kommer. 

Jeg kan nemlig se hvem det er som klikker, hvilken link du klikket på og når du klikket etc. Så dette er det eneste du trenger å gjøre. 

Når trekker jeg vinneren?

Vinneren blir trukket fredag 15.mars og det er helt tilfeldig hvem jeg trekker. Det er altså ikke et krav at man må klikke flere ganger. 

Har du spørsmål så still dette i kommentarfeltet under. Lykke til!