Litt om meg og bloggen...

Meg...

Ung mann født 1976 i Østfolds hovedstad Fredrikstad. Bor bak fire vegger og rett under ett tak, et stort steinkast fra Fredrikstad sentrum. Altså på landet. Lykkelig gift og vi har en hund med navn Moses som er en Golden Retriever.

Bloggen...

I denne bloggen vil det bli postet mye rart, litt avhengig av årstid og humør. I hovedsak vil du finne MC relatert stoff, spesielt sommerstid. Ellers så vil du også kunne finne stoff som omhandler web, IT og foto samt litt privat "slabberas"

Derav navnet "Turer, fjas & slabberas"

5 gode grunner til at du bør følge denne bloggen!

Jeg gir stadig bort premier til mine abonnenter

Alle som abonnerer på nyhetsbrevet mitt er automatisk med i trekningen av flotte premier. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på nyhetsbrevet mitt. Enkelt og greit.

Kanskje Norges mest aktive MC blogg

Du får gleden av å delta i kanskje Norges mest aktive MC blogg og si din mening i kommentarfeltene underst i leserinnleggene.

Tester og førsteinntrykk

I bloggen vil du også finne en rekke tester og førsteinntrykk som har med motorsykler og detailing å gjøre.

Bli kjent med meg

Ved å lese i bloggen vil du bli bedre kjent med meg. Det hender også jeg poster ting som er av litt mer privat karakter. Å husk... du kan alltid kontakte meg via bloggen hvis du lurer på noe.

Aktive brukere gir meg pågangsmot!

Det er ikke å legge under en stol at det er tidkrevende å kostbart og holde en blogg vedlike. Jo flere som melder seg på nyhetsbrevet mitt og eller deltar i kommentarfeltene jo mer motivasjon får jeg til å fortsette!

Er du klar?

Du kan nå selfølgelig velge fritt selv hva du ønsker. Jeg takker uansett for oppmerksomheten siden du allerede har scrollet deg helt til bunns på denne siden!