Møt Riding With Tom og lær deg hvordan du blir en Moto Vlog’er

Har du ikke fått med deg denne fyrens YouTube kannal ennå så er det på tide. Ta en nærmere titt på Riding With Tom Moto Vlog's

Har du ikke fått med deg denne fyrens YouTube kanal ennå så er det på tide. Ta en nærmere titt på Riding With Tom Moto Vlog’s

Motorcycle Vlog’s – av Riding With Tom

For dere som ikke helt vet hva “Moto Vlog” er så betyr dette helt enkelt “Video log” eller en “blogg” på godt norsk. Forskjellen her er at de som driver med Vlog’ing gjør det fra motorsykkelen ved hjelp av video og lyd. Det bør kanskje heller ikke komme som en overraskelse at hovedtemaet nettopp handler om motorsykler.

Det finnes mange Vlog’ere der ute. Mange er mislykket, mens andre er helt greie, også har vi noen ytterst få som faktisk klarer å fenge publikumet sitt. RidingWithTom er nettopp en av dem som jeg mener klarer dette.

Det med Vlog’ing når det kommer til motorsykler krever faktisk veldig mye mer enn hva mange tror. For å levere noe som trekker lesere så må du levere i form av kunnskap. Nå er riktignok ikke jeg noen ekspert på dette overhodet, men vet litt hva som skal fra man setter seg på sykkelen og starter til man sitter der med en ferdig video klar for opplasting.

Riding With Tom Moto Vlog's
Riding With Tom kjøpte seg for ikke så lenge siden en slik doning. En BMW S1000RR…

Jeg skal ikke gå så alt for mye i dybden angående hva jeg mener rundt dette, men jeg gleder meg til den dagen det dukker opp en dyktig norsk Vlog’er som klarer og fenge. Markedet er nok for lite her hjemme på berget vil jeg tro, men det hadde vert gøy og fulgt med på en slik Vlog.

Men til poenget…

Uansett… denne fyren synes vertfall jeg det er artig og følge med på. Han har prøvekjørt en masse sykler, han er flink til å holde videoene interessante hele veien og han virker som en oppegående fyr som så klart finner på en del sprell inni mellom. La oss nå ikke dømme mannen for det.

Kommenter gjerne i feltet under.