The futur – Lær alt om markedsføring, design og psykologi av de proffe

The Futur — Youtube kanal drevet av Chris Do som også er eier av Blind inc. Her kan du lære alt om markedsføring, design og psykologi av de proffe

The Futur — Youtube kanal drevet av Chris Do som også er eier av Blind inc. Her kan du lære alt om markedsføring, design og psykologi av de proffe

The futur - Lær alt om markedsføring, design og psykologi av de proffe
Foto: Blind inc.

Jeg har sett gjennom de aller fleste videoene på Youtube siden deres og jeg kan med en gang si at videoene bærer meget høy kvalitet og er i tillegg helt gratis. Ofte har dem også live sendinger på Youtube hvor man kan lære mye om det og drive et firma.

Live vurdering av design

Hver fredag så sender dem omtrent en time live hvor dem plukker ut design og logoer som andre har laget og gir kontruktiv kritikk på godt og vondt. Rett og slett den mest gjennomførte Youtube kanalen jeg har besøkt noen gang.

Chris Do eier Blind inc.

Chris Do er eier og driver av firmaet Blind inc. som er et stort internasjonalt selskap som har mange store kjente firmaer på merittlisten. Her handler det ikke bare om å lage et kult design, men det sitter også et helt team bak og vurderer innhold og lesbarhet. Man kan også se videoer om dette på siden dems.

Jeg anbefaler så absolutt å ta en titt på Youtube kanalen. Selv om du bare driver et bittelite firma i Norge eller kanskje bare har planer om å starte for deg selv som baker, så er det mye nyttig du kan lære her. Men innholdet er nok mest rettet mot dem som driver med webdesign etc.

Kommenter gjerne innlegget under.