I dag rullet jeg min nyinnkjøpte Tempo Corvette inn i en varm kjeller for vinteren. Planene for moppa er ikke store da den skal brukes, men litt småflikking blir det nok.

Planene for Tempo’en er ikke veldig store, men litt småpussing av overflaterust og litt hjemmelakkering blir det nok, i tillegg til litt generelt vedlikehold og smøring. Fylte også en kanne med bensin i dag som jeg blandet med 4% 2-takts olje.

Da er min nyinnkjøpte Tempo Corvette satt inn i varmen for vinteren
Tanken ble fylt opp med fersk bensin i dag og den fikk en god blanding med olje.

Genialt fremkomstmiddel og en fin erstatning for motorsykkelen de dagene man ikke har de travelt og bare skal til butikken eller evt. blir bedt med på et veterantreff for mopedister etc. På langturer blir det så klart uansett min BMW S1000R som blir dratt frem.

I tillegg så tjener jeg faktisk penger på kjøpet av Tempo’en.

Det kan nok hende jeg velger å dra den frem i vinter for å kjøre litt, men siden jeg ikke får tilbake førerkortet på en liten stund ennå så satt jeg den like godt inn i varmen.

Da er min nyinnkjøpte Tempo Corvette satt inn i varmen for vinteren
I kjelleren er det rundt 15-20 grader så der vil nok Tempo’en trives i vinter.

Genialt transportmiddel for små etapper!

Jeg har kun litt i overkant av en mil på jobb og Fredrikstad blir snart polstret igjen med bomstasjoner. Med moped så kjører man gratis i bom og man kan også kjøre i kollektivfelt. I tillegg så tjener jeg faktisk penger på kjøpet av Tempo’en.

Jeg slipper bompenger og allerede der har jeg spart ca. tusen kroner i måneden. Vedlikeholdskostnadene på Tempo’en er jo også svært ubetydelige. En tennplugg i ny og ne og det er vel det.

Da er min nyinnkjøpte Tempo Corvette satt inn i varmen for vinteren
Vedlikeholdskostnadene på denne Tempo’en er ikke akkurat noe man blir fattig av.

I tillegg tiil ekstremt lave driftskostnader så vil jo denne bare stige i verdi hvis man holder den noenlunde vedlike. Så klart går det ikke spesielt fort, men jeg er utrolig glad for at jeg kjøpte en Tempo Corvette og ikke en nymotens scooter. Det er heller ingen service utgifter og oljeskift som bør tenkes på.

Da er min nyinnkjøpte Tempo Corvette satt inn i varmen for vinteren
Jeg er veldig glad for at jeg ikke kjøpte meg en nymotens scooter. En Tempo Corvette er jo langt morsommere og eie samt kjøre.

Nå mangler jeg bare en hjelm som passer til Tempo’en. Planen er nok at jeg bestiller meg en halvhjelm med respekt for seg selv som passer til. Har sett på mange hjelmer og en av hjelmene som jeg digger er disse man får kjøpt med tilhørende briller. Det MÅ jeg bare ha!

Har sett på en del hjelmer på Ebay og dem koster jo ikke mer enn 3-400 norske riksdaler. Riktignok må man sikkert plusse på både moms og frakt, men uansett så får man en passende tøff hjelm til under tusenlappen tror jeg.

Kommenter gjerne innlegget under.