I dag tar jeg turen til Eidsvoll for å legge om nye dekk på sykkelen. Følg meg LIVE på MC tur til Pitlane MC Service for dekkskift!

Jeg trenger sårt nye dekk til min BMW S1000R og derfor har jeg avtalt med Pitlane MC Service at jeg dukker opp i dag slik at jeg får den saken ut av verden. Ikke veldig mye gummi igjen på dekkene mine nå.

Følg meg via LIVE Sporing

Hvis det er noen som leser dette som vil henge seg på hele eller deler av turen så gjerne det. Pitlane disker nok opp med kaffe vil jeg tro som vanlig. Under kan dere følge meg på kartet via live sporing for å se nøyaktig hvor jeg er.


Noen fakta

Jeg kjører fra Fredrikstad Ca. kl. 10:30 og det eneste planlagte stoppet er MC.Donalds Berger på Skedsmo for å møte en annen kl. 12:30. Jeg kommer nok til å ta motorveien innover hele veien.

Kommenter gjerne artikkelen under.