I dag ble det en liten formiddagstur til Hvaler og Papperhavn utenfor Fredrikstad for å få meg litt frisk luft. En liten men flott tur som setter en liten piff på hverdagen.

Noen ganger trenger man ikke kjøre langt for å kose seg på tur. Ble vel rundt 6 mil i dag som jeg kombinerte med en tur til butikken og besøk av bekjente. I det hele tatt en fantastisk formiddagstur i knakande flott vær.

Formiddagstur til Hvaler og Papperhavn utenfor Fredrikstad
En liten fisker ankom Papperhavn mens jeg satt og nøt utsikten.

Hvaler er virkelig et flott sted og når man kjører dit sommerstid så kommer man i en litt spesiell stemning i positiv forstand. man får virkelig følelsen av at sommeren har kommet for å bli en stund.

Formiddagstur til Hvaler og Papperhavn utenfor Fredrikstad
Ingen tur uten et bilde av sykkelen i flotte omgivelser.

Ingen tur uten bilder sies det og det er forsåvidt sant. Fikk plassert sykkelen sånn noenlunde før jeg fikk knipset et bilde for å vise stemningen.

Papperhavn er en plass som tidligere var ganske folksomt da sjøfolk ofte dro dit og handlet i den daværende kiosken på stedet. I dag er denne kiosken stengt. Det var også mulig p fylle bensin der tidligere.

Formiddagstur til Hvaler og Papperhavn utenfor Fredrikstad
Gammel campingvogn og flere sjøboder.

I dag er Papperhavn en havn hvor stort sett hyttefolk har båtene sine samt en og annen lokal fisker som putrer inn med snekka med dagens “storfangst”. Det positive er at krakken på stedet stort sett er ledig når man kommer.

Kommenter gjerne innlegget under.