Det er en uke igjen til MC messen i Lillestrøm – Skal du dit?

Det er en uke igjen til MC messen og planen min denne gangen er noe annerledes enn før. Det blir noen halvlitere utover kvelden.

Det er en uke igjen til MC messen og planen min denne gangen er noe annerledes enn før. Det blir noen halvlitere utover kvelden

Planen min er å sitte på en bekjent eller evt. ta toget innover fra Fredrikstad. Jeg har nemlig planer om å ta en tur til hovedstaden etter messen og fordøye inntrykkene med en pils eller ti utover kvelden.

Hvis det er flere som ønsker å bli med på dette for litt sjitsnakk og juging over noen pils, så kan dere ta kontakt med meg via den nye Facebook gruppen jeg har satt opp beregnet for MC entusiaster som skal på messen.

Besøk Facebook gruppen her

Har jeg noen kjøpeplaner i år?

Jeg har ingen store planer om å missbruke kredittkortet i år, men kommer til å kikke litt på nye kjøredresser. Noe sykkelbytte blir det uansett ikke i år, men jeg skal definitivt innom standen til AGM Motor og kikke litt på Triumph Speed Triple RS

Jeg er også blitt litt svak for cruisere igjen. Min første sykkel var jo en cruiser og jeg trivdes godt på den. Etter noen år nå med nakensykkel er det kanskje på tide og se i de retninger igjen?

Dessverre er det bare et knippe cruisere som tiltaler meg og de fleste av dem koster mer enn det smaker. Men Triumph har også en cruiser som ser veldig bra ut og som ikke koster skjorta. Tenker da mest på Triumph Bonneville Bobber T125

Triumph Bonneville Bobber T125 gjør så absolutt ikke skam på seg…

Den ser som nevnt ganske bra ut synes jeg, men er mer skeptisk til motoren og om den er kraftig nok til å gi meg skikkelig cruiser glede. Det får jeg uansett ikke vite på messen, men jeg skal definitivt ta en nærmere titt på denne.

Norsk Motorcykkel Union

Så skal jeg selvsagt innom standen til NMCU (Norsk Motorcykkel Union) for å hilse på, samt få med meg trekningen dem skal ha av en flunkende ny motorsykkel. Jeg må nesten få med meg trynet på den personen som blir den heldige vinneren.

Har du noen planer i år?

Hva med mine lesere? Har dere noen planer eller noe spesielt dere ser etter på messen i år, eller blir det bare en sosial greie?

Kommenter gjerne i kommentarfeltet under.