Kjøring på motorvei med motorsykkel – Er det egentlig så ille?

Jeg er kanskje en av ytterst få og kanskje til og med alene om å mene at kjøring på motorvei med motorsykkel ikke er så ille. Eller hva mener du?

Kjøring på motorvei med motorsykkel - Er det egentlig så ille?

Jeg er kanskje en av ytterst få og kanskje til og med alene om å mene at kjøring på motorvei med motorsykkel ikke er så ille. Eller hva mener du?

Jeg får nærmest inntrykket av at motorveien for oss motorsyklister er dne rene pesten. Enkelte jeg har snakket med gjør absolutt alt for å unngå motorvei, mens de fleste andre snakker om motorveien som en siste løsning.

Hva synes jeg selv?

Personlig har jeg egentlig aldri hatt noe i mot motorvei. Jeg legger ikke hovedturen min via motorveien, men det har mest med at det er mer å se på og mer flott natur etc. hvis man beveger seg på andre typer veier. 

Jeg synes så absolutt det er artig med svingete veier, men jeg sitter ikke aktivt og leter dem opp hver gang jeg skal ut på tur. For meg så er selve friheten og kjøringen det viktigste og ikke så mye planleggingen. 

Jeg har så absolutt ingenting i mot av å banke av gårde 10-20 mil på motorvei i blant. Jeg synes faktisk det til tider er å foretrekke. Jeg føler jeg får litt mer spillerom med gassrulla der og hastigheten samt vindmotstand plager meg ikke i det hele tatt.

Er det bare meg?

Mulig det bare er meg som av flere grunner og i mange tillfeller foretrekker motorveien, men hva mener du? Er du totalt allergisk, eller er du litt mer som meg?

Si gjerne din mening i kommentarfeltet under.