Få blank motorsykkel med Med Carpro Hydro2, Scholl S30 og Meguiars Wash Plus! Det er snart tid for sommervasken av motorsykkelen

Les også om – såpene fra Meguiars jeg kjøpte

Svippet innom BilXtra i går på vei hjem fra jobb og røsket med meg noen produkter jeg har hørt mye bra om. Jeg tror kanskje Carpro Hydro2, Scholl S30 og Meguiars Wash Plus er den perfekte komboen for en skikkelig rengjøring av motorsykkelen.

Meguiars Wash Plus+

Meguiars Wash Plus er egentlig et ganske nytt og unikt produkt når det kommer til såpevasken. Denne såpen inneholder poleringsmidler som gjør at den i følge beskrivelsen skal kunne fjerne skitt lettere enn andre såper ved siden av at den også skal klare og fjerne såkalte micro swirls.

Blank motorsykkel med Med Carpro Hydro2, Scholl S30 og Meguiars Wash Plus
Meguiars Wash Plus er kanskje den mest effektive såpen der ute.

Det med fjerning av swirls i lakken tar jeg med en klype salt, men at denne er mer effektiv enn andre såper er jeg ganske sikker på og det bekrefter også flere som har testet den. Den skal også klare og fjerne voksbeskyttelsen man allerede har på lakken. 

Når bør man bruke Meguiars Wash Plus?

Meguiars Wash Plus er ikke en såpe man bruker til vanlig til vedlikeholdsvask av motorsykkelen. Men den er fin og bruke til hovedvasken før man skal legge en beskyttelse over i form av voks eller en såkalt hurtigsealer som Carpro Hydro2.

Hvordan skal Meguiars Wash Plus brukes?

I følge beskrivelsen kan denne brukes på to måter. Man kan bruke den i bøtten som vanlig såpe for en vanlig effektiv vask, eller man kan bruke den på allerede våte paneler og tilføre produktet på vaskehansken/svampen for best effekt. I følge videoer så skummer denne ekstremt bra.

Poler etterpå med Scholl S30

Scholl S30 har jeg derimot brukt flere ganger tidligere. Dette er en lett rubbing som faktisk fjerner små swirls i lakken og gir deg den blanke finishen. Denne brukes etter vask med feks. Meguiars Wash Plus

Blank motorsykkel med Med Carpro Hydro2, Scholl S30 og Meguiars Wash Plus
Med Scholl S30 kan du kjøre en lett polering av underlaget.

Med Scholl S30 må man bruke en poleringsmaskin. Skal du ha en perfekt maskin til polering av motorsykkelen så kan du lese mer om Rupes Nano Ibrid her. Den er liten og passer perfekt til bruk på motorsykkel. Man kan også bruke en vanlig poleringsmaskin selvsagt, men det blir vanskeligere å komme til små områder. 

Beskytt overflaten med Carpro Hydro2

Carpro Hydro2 er rett og slett et genialt produkt. Hvis du vil spare tid og ikke orker å legge på en voks eller sealer for hånd, så kan du bruke Carpro Hydro2. Denne sprayer man må sykkelen og spyler av. Enkelt og greit!

Hvordan brukes Carpro Hydro2?

Først så våtlegger du motorsykkelen med rent vann. Carpro Hydro2 blir nemlig aktivert av vannet og du ser det med en gang du sprayer produktet på et vått underlag. Fordel tre til fire sprut på hver side av motorsykkelen og spyl grundig av med rent vann med en gang.

Blank motorsykkel med Med Carpro Hydro2, Scholl S30 og Meguiars Wash Plus
Med Carpro Hydro2 beskytter du motorsykkelen din på null komme niks.

Ikke la produktet tørke på underlaget og sørg for å spyl bort alt skikkelig! Du vil med en gang se at vannet preller av motorsykkelen. Man skal altså ikke spraye dette produktet inn i alle kriker og kroker som en avfetting. Produktet blir som nevnt aktivert av vannet og fordeles når du spyler av.

Hvor lenge beskytter Carpro Hydro2?

Carpro sier selv at produktet skal vare opp mot tre måneder. Altså omtrent en halv sesong. Jeg har erfart at lignende produkter som Scholl Neo og Gyeon Wet Coat på bil har holdt lenger enn dette. 

Gleder meg til å teste ut disse produktene!

Meguiars Wash Plus er kanskje det produktet jeg er mest nysgjerrig på. Dette er noe helt nytt som jeg ikke har testet tidligere. Det finnes lignende produkter som Carpro Hydro2 der ute så jeg vet hvordan dette produkter fungerer. Hvis Carpro er like bra eller bedre enn dem andre jeg har testet så blir dette veldig bra!

Blank motorsykkel med Med Carpro Hydro2, Scholl S30 og Meguiars Wash Plus
Magefølelsen sier at dette er gode produkter, men magefølelsen min har tatt feil før…