Da her jeg blitt bedt med på MC tur til Lindesnes 2017 sammens med en gjeng kjørekåte middelaldrende gutter! Jeg har vært med på dette før så dette er noe jeg gleder meg til!

I april 2015 var jeg med på en kanonflott tur samens med flere på MC tur til Lindesnes og det har nærmest blitt en liten tradisjon med en slik tur. I år smeller vi til igjen, og selv om den ikke er 100% spikret for min del, så ser det lyst ut.

Se videoen fra 2015 her!

Denne videoen ble filmet av undertegnede da jeg var med på denne turen i 2015. Vi traff blink med været for å si det pent. Videoen er tatt fra Flekkefjord i retning Stavanger. Kanonflotte MC veier nesten hele veien!

Nå kliner vi til igjen!

Hvis været er med oss og temperaturen ikke for lav så ser det ut til at vi fyker av gårde i april/mai måned. Jeg har stor tro på at det også i år vil bli en kanonflott tur. Hytter pleier vi å leie på Lindesnes Camping. Planen er og ta dette som en helgetur.

MC tur til Lindesnes 2017 er under planlegging med gutta boys!
Dette bildet ble tatt 17 april 2015 ca. halveis til Lindesnes. Det skal sies at det ble tidlig sommer det året i forhold til i år…

Selv i slutten av april så kan det bli kjølig og siden vi tross alt skal litt opp i høyden på denne ruten så er faren relativt stor for at man i værste fall kan se litt snø. Dog blir nok ikke dette et stort problem vil jeg tro.

Kommenter gjerne i feltet under.