Følg meg via LIVE sporing på sesongens første MC tur! Se bilder jeg tar og kommentarer jeg skriver underveis. Det er også mulighet for dere og legge inn kommentarer.

Jeg skal ikke kjøre så langt. Det blir en tur fra Fredrikstad til Ås hvor jeg skal besøke en kompis samt ta noen pils og løse noen verdensproblemer utover kvelden. Så dette blir en litt beskjeden sesongstart på rundt 10 mil.

Følg meg live via kartet under

I kartet under kan dere se hvor jeg til enhver tid befinner meg fra jeg starter sporingen til jeg stopper den. Bildene jeg tar underveis vil dukke opp på kartet på de stedene bildet faktisk ble tatt. Legg gjerne også igjen kommentarer så svarer jeg når jeg får mulighet.

Start tidspunkt av sporing

Sporingen starter et sted mellom kl. 14:00 og 16:00, så før den tid vil dere bare se et kart uten bevegelser. Så fort sporingen starter så vil det bli mulig og legge igjen beskjeder til meg samt se hvor jeg befinner meg.
Kommenter gjerne i kommentarfeltet under også.