I dag bestemte jeg meg for å ta en liten 17.mai tur med min BMW S1000R. Det ble ikke lange turen, men det er nå uansett “turan som telle”

Jeg våknet opp i dag til noe grått vær og sjekket yr.no. Jepp, det var meldt overskyet og dis, men opphold. Siden det også var 17.mai så bestemte jeg meg for å ta en liten rundtur i nabolaget med bimmern.

Dagens lille 17.mai tur med min BMW S1000R
Det var overskyet og dis, men veiene var så og si tørre…

Bare en liten tur…

Ble som nevnt bare tid til en liten tur i dag og turen gikk i retning Fredrikstad, Slevik, Hankø, Vikane før den gikk tilbake til Fredrikstad før jeg satt kursen hjemmover igjen. Rett og slett en fin liten tur på en ellers stresset dag.

Det ble ikke den store variasjonen av bilder denne gangen da jeg kun stoppet for å ta bilder på Hankø. Rettere sagt på fergeleiet der hvor fergen går fra fastlandet til Hankø. Jeg fikk også foreviget hytten til vårt tidligere kronprinspar.

Dagens lille 17.mai tur med min BMW S1000R
Den hvite hytten i bakgrunnen er hytten til vårt tidligere kronprinspar.

Det ble også knipset noen bilder på selve fergekaien. Ikke spesielt spennende vil nok mange mene, men det ble nå som det ble uansett. Derfor velger jeg å legge inn alle bildene jeg tok under.

Kommenter gjerne innlegget under.