Schuberth Blue Mirror visir

Her om dagen bestilte jeg meg Schuberth Blue Mirror visir til min Schuberth C3 Pro hjelm. Synes det ser ganske så snasent ut.

Her om dagen bestilte jeg meg Schuberth Blue Mirror visir til min Schuberth C3 Pro hjelm. Synes det ser ganske så snasent ut.

De siste to årene har jeg testet både Det sotede, Iridium, Blue Mirror og det ordinære blanke visiret til min Schuberth C3 Pro hjelm. Alle visirene har sine svake og sterke sider ut fra min smak.

Det ordinære blanke visiret er det jo ikke så mye å skrive om. Et helt vanlig blankt visir. Det sotede visiret er nok det som er det mest robuste da plasten er sotet tvers igjennom, i motsetning til Iridium og Blue Mirror visiret som har et slags belegg som fortere får skader ved steinsprut etc. Ikke noe stort problem, men mitt Iridiumvisir har en del flekker som synes godt når man ser gjennom det. Fra utsiden synes ikke disse i det hele tatt. Men så har jeg brukt dette visiret ganske mye også og har vel kjørt godt over 20.000km. på sykkelen med dette.

Det sotede visiret er egentlig det jeg føler er det mørkeste å se gjennom. Det er det mest robuste av dem, men trangen til å prøve noe nytt var for stor så derfor var mitt neste visir Iridium visiret. Et fargesprakende visir som ser tøft ut og dette er an anelse lysere enn det sotede visiret å se gjennom.

Derimot er det varmere å se gjennom da det har en liten gultone. Jeg likte det godt, men som tidligere nevnt så vil man etter hvert oppleve at noe av belegget flasser av der man får stensprut etc. Men ikke noe stort problem og det synes ikke fra utsiden.

Det siste tilskuddet er Blue Mirror visiret. Rent visuelt så synes jeg personlig dette ser mer “mystisk” ut da det ikke er like fargesprakende som Iridium visiret. Det har ingen fargetone når man ser gjennom det og er også en anelse lysere enn de to overnevnte visirene.

Alle visirene bortsett fra det blanke som fulgte med hjelmen er kjøpt hos www.Racevisors.co.uk