Torsdag og tid for Høk

I dag var planen å møte en liten gjeng vårkåte MC folk på Høk da torsdag er den dagen i uken hvor MC folk gjerne samles der. Planen var å møtes der kl 15:30 og som vanlig var jeg der i god tid før dem andre. Ca. kl. 15:00.

I dag var planen å møte en liten gjeng vårkåte MC folk på Høk da torsdag er den dagen i uken hvor MC folk gjerne samles der. Planen var å møtes der kl 15:30 og som vanlig var jeg der i god tid før dem andre. Ca. kl. 15:00.

Den første som ankom Høk var “Ashland” ganske nøyaktig 15:30. Vi satt der en halvtimes tid og da fikk jeg medling av “Kalleklovn” at han var på vei. Innen 20 minutter ankom også han. Da gjenstod det bare og vente på “JLafton” med sin splitter nye Triumph Tiger 800. Det tok sin tid, men han dukket opp etter hvert han også. Hvem har det vel travelt når man sitter på en flunkende ny sykkel?

Det kom faktisk en grei mengde MC folk til Høk etter hvert også. Skal jeg annslå så tipper jeg det var rundt 15-20 sykler der. Vi tok oss en kaffe og fikk jugd litt om diverse temaer før jeg og “Kalleklovn” bestemte oss for å ta en liten ekstra rundtur på vei hjem.

Vi tok et tårevått farvel i 17:00 tiden og jeg og “Kalleklovn” kjørte av gårde. Turen gikk fra Høk, mot Sarpsborg før vi svingte av i retning Solli og Råde. Deretter ble det en tur utover i Onsøylandet før vi svingte inn på en parkeringsplass for å sparke litt dekk samt knipse noen bilder. Det var ganske kjølig så vi bestemte oss for å kjøre rake veien hjem derfra. Det at det kom noen ytterst få og ikke spesielt godt synlige snøflak gjorde at vi fikk det litt travelt.

Ble aktpågivende og varsom kjøring på vei hjem hvor også vi tok en vinkende farvell i Fredrikstad før våre veier skiltes. Alt i alt en meget oppegående men litt småkjølig tur på tørre fine veier. Siden jeg også fikk hentet kameraet mitt fra reparasjon tidligere i dag ble det også noen ytterst få bilder.