Visittkortene fra Moo Cards har nå blitt hentet på mitt lokale postkontor. Det er tid for Unboxing og førsteinntrykk av premium visittkort fra Moo Cards

Les om hvorfor jeg valgte Moo Cards i – forrige innlegg

Jeg små jogget inn på kjøkkenet og reiv opp en godt polstret pose som pakkene lå i. Inni posen lå det to ytteresker.

Unboxing og førsteinntrykk av premium visittkort fra Moo Cards
Jeg trodde dette eskene som kortene lå i, men det viste seg å være en eske til nede i disse.

Jeg ble bittelitt skuffet da jeg hadde sett Youtube videoer om folk andre som hadde fått langt flottere esker enn dette som kortene lå i. Men jeg reiv av forseglingen og åpnet ivrig opp for å se hva som befant seg på innsiden.

Unboxing og førsteinntrykk av premium visittkort fra Moo Cards
Mitt tidligere vage skuffelse ble gjort til skam når jeg så innereskene.

Jeg er en person som liker de som er opptatt av detaljer. Altså folk som strekker seg langt for å gi et godt førsteinntrykk. Så langt har Moo Cards fått en stor pluss i margen. Men blir jeg overrasket i positiv eller negativ grad når jeg åpner boksene?

Unboxing og førsteinntrykk av premium visittkort fra Moo Cards
Virkelig en førsteklasses entre når jeg åpnet boksene.

Kortene var nøyaktig som jeg forestilte meg. Jeg var redd for at font tykkelsen jeg hadde brukt var litt for tynn og dermed ville bli litt utydelig, men her traff jeg spot on. Jeg synes kortene gir et stilrent og solid førsteinntrykk.

Premium visittkort

Dette er såkalt Moo sine premium visittkort. Disse er mye tykkere enn vanlige visittkort og dem har tre lags papir hvor det midterste matcher fargen i logoen. Jeg valgte kort uten blank overflate denne gangen da jeg synes kort i matt utførelse ser bedre ut.

Unboxing og førsteinntrykk av premium visittkort fra Moo Cards
Logo og tag line på fremsiden og strekkode på baksiden.

Litt småpirk er det som skal rettes til neste gang jeg bestiller. Ikke noen big deal og det er min egen feil, men på siden med strekkoden skulle alt vært LITT lenger ned da mellomrommet over og under ikke er helt likt. Logoen på fremsiden er også en anelse for stor ser jeg i etterkant.

Hvorfor strekkode?

jeg gikk inn på en QR code generator på nettet og lagde meg en konto som koster noen slanter, slik at jeg fikk laget meg en dynamisk kode. Det vil si at jeg i ettertid kan logge meg inn på siden og endre hva som skal skje når andre skanner koden. 

Slik den er satt opp nå så vil man etter skanning med en smarttelefon få opp en side med all kontaktinformasjon hvor man kan lagre informasjonen i kontaktlisten med et tastetrykk. Veldig kjekt!

Unboxing og førsteinntrykk av premium visittkort fra Moo Cards
Her kan man tydelig se fargen på mellompairet samt tykkelsen på kortene.

 Jeg synes rett og slett kortene så utrolig bra ut, og innpakningen var jo nesten minst like imponerende. Det tykke litt ruglete papiret og det orange papiret i midten setter prikken over i’en. 

Moo Cards er ikke billigst

Man bestiller ikke visittkort hos Moo Cards hvis man lever på budsjett. Det er ikke svindyrt, men omtrent dobbel pris av det Vistaprint kan tilby. Kvaliteten sies dog å være noe bedre hos Moo Cards og innpakningen er i en helt annen liga, for ikke å snakke om kundeservicen.

Meget god kundeservice

Jeg fikk erfare hva kundeservicen sto for når jeg fant en skrivefeil på kortene etter at dem var sendt fra England. Jeg begynte å svette litt og sendte avgårde en rask epost til dem. Selvfølgelig var det lørdag…

På mandag fikk jeg svar at at dette er ikke noe problem. Dem har en garanti om at jeg som kunde skal bli fornøyd og er klar over at skrivefeil skjer. Dem ba meg laste opp korrekte filer slik at dem fikk trykket nye kort til meg, uten kostnad!

Pakken som allerede var sendt kunne jeg bare la vær og hente. Dem skulle ta seg av retur portoen når den kom tilbake til dem. DET…. kaller jeg skikkelig kundeservice! jeg var helt sikker på at jeg skulle havne i en evig runddans og mye rot, men neida… dette fikset dem lett!

Konklusjon

Konklusjonen bør vel egentlig være ganske innlysende. Dette er et premium produkt med premium kundeservice. Dem er ikke billigst, men jeg er ganske overbevist på at dem er best. Løp og kjøp!

Kommenter gjerne innlegget under.