Med premium visittkort fra Moo så skiller du deg ut i mengden. Moo leverer både premium varer og yter førsteklasses service

Det å skille seg ut i mengden skader ikke når man driver et foretak i dag. Med visittkort og andre trykksaker fra Moo, så skiller du deg garantert ut med førsteklasses kvalitet som gjør førsteinntrykket langt mer positivt.

Moo sitt argument er ikke prisene, men servicen og kvaliteten på papiret dem bruker i sine trykksaker og dem setter i følge dem selv høye krav til sluttproduktet. Jeg har selv bestilt visittkort fra Moo og dem er på vei til meg i skrivende stund.

Mange former og størrelser

Man har en drøss med muligheter når man bestiller visittkort og andre ting fra Moo. Det blir nesten for omfattende og omtale alt, men når det kommer til visittkort så kan man velge mellom UV print, folietrykk, trelags papir og man kan også velge firkantede visittkort. Ønsker man avrundede hjørner kan man også velge det.

Tykkelsen på visittkortene går fra rundt 300 gsm til 600 gsm som er det tykkeste kortet. Dette er tykkere enn et kredittkort! I tillegg har man en rekke overflater og velge mellom. Bomull, skinnende, matt eller ru overflate.

Førsteklasses service

Som tidligere nevnt bestille jeg selv visittkort fra Moo for noen dager siden og selv etter flere korrekturer så klarte jeg altså å sende av gårde materiale med en irriterende skrivefeil som verken jeg eller madammen så, til tross for veldig lite materiale og saumfare. Så klart var kortene allerede trykket.

Jeg sendte dem en epost og forklarte tabben. Svaret jeg fikk var mildt sagt overraskende, tatt i betrakning at kortene også var sendt fra dem. Les sitatet under.

Thank you for getting in touch with the MOO Team. I am sorry to hear that there was a typo on your cards. Not to worry, typos happen.

We want you to love everything that you print with MOO. If you could please send me an updated version of the files, I would be happy to make the changes on your behalf and reprint your cards, free of charge.

If you have any further questions or concerns, please feel free to contact me directly.

I look forward to hearing from you soon! 🙂

Best regards,
Bonnie
MOO

Når man betaler drøye 1000 kroner for 100 stk. premium visittkort så ønsker man ikke at det skal inneholde skrivefeil. Da ryker liksom førsteinntrykket man er ute etter og hele poenget med flotte visittkort forsvinner. Så hjertelig takk til Bonnie hos Moo for den hyggelige tilbakemeldingen!

Lett og lage egne visittkort på Moo sine sider

Det er veldig lett og lage egne visittkort via Moo sine egne sider, men selv foretrekker jeg å lage disse visittkortene selv i Adobe Illustrator. Da har jeg litt mer handlingsrom. Jeg har også lagt til en dynamisk QR kode på kortene som kan skannes med alle mobiltelefoner.

Hva er en dynamisk QR kode?

En QR kode er en strekkode som kan leses av de fleste mobiltelefoner og litt avhengig av hva man har lagt til som informasjon i QR koden så dukker denne informasjonen opp så fort man skanner den.

En dynamisk QR kode lager man via en nett-tjeneste og kan endres i etterkant. QR koden på trykksaken forblir den samme så klart, men hva man kommer til og hva som dukker opp når noen skanner koden kan man endre på i etterkant. 

I mitt tilfelle har jeg lagt til kontaktinformasjonen min, slik at når noen skanner koden på visittkortet så dukker alle kontaktopplysninger opp og dem kan lagre alt i sine kontakter ved et tastetrykk. 

Så hvilket type visittkort gikk jeg for?

Jeg valgte å bestille kvadratiske visittkort med runde hjørner. Jeg valgte også de tykkeste kortene med trelags papir hvor det midterste papiret har samme farge som firmalogoen min. Strukturen er matt og litt ru, da jeg synes dette passer best.

Her ser du hvordan visittkortene fra Moo med trelags papir ser ut.

Jeg kommer tilbake med bilder og mer informasjon angående førsteinntrykk etc. når jeg har mottatt kortene. Kanskje lager jeg også en unboxing video. men dette er kanskje mer for de spesielt interesserte vil jeg tro…

Les mer om Moo på deres – egen hjemmeside 

Det finnes langt rimeligere alternativer

Det finnes så klart drøssevis av steder hvor man kan bestille visittkort og trykksaker og en av verdens største er Vistaprint. Jeg har bestillt derfra flere ganger tidligere og har blitt fornøyd, men kundeservicen er treg og gjør man feil er man fucked. Kvaliteten på de varene jeg har fått har vert god nok.

Altså et fint sted og starte, men ligg unna de billigste visittkortene. De er så dårlige at du like godt kan printe ut kortene selv hjemme på skriveren. Men uansett så snakker vi nok omtrentlig halve prisen i forhold til prisene Moo opererer med.

Youtube videoer avslører noe dårligere kvalitet på trykken, men strengt tatt vil de færreste bite seg merke i dette. Personlig er jeg litt opptatt av dette å det er grunnen til at jeg ville teste ut Moo denne gangen.

Jeg er nok også en av de ytterst få som liker firmaer som forstår det med å gi et godt førsteinntrykk og siden ekstrakostnaden ved å bestille fra Moo ikek akkurat resulterer i salg av hus og andre eiendeler så var det et valg jeg tok. Kundeservicen har allerede imponert meg og da gjenstår det å se hvordan kortene blir seende ut i virkeligheten.

Kommenter gjerne innlegget under.