Dagen ble ikke helt som forespeilet når jeg skulle vaske motorsykkelen min i dag, så det ble en telefon til Falck

Dagen i dag ble ikke helt forventet. Jeg skulle vaske motorsykkelen i dag og da stoppet det opp litt når jeg så hva som hadde skjedd. Det sto nemlig en stor skrue inn i bakdekket. Da var det bare å slenge seg på telefonen.

Noe uventet skjedde i dag når jeg skulle vaske motorsykkelen
En skrue på nesten 3 cm. sto rett inn i dekket.

En stor skrue rett inn i dekket

Luften hadde ikke gått ut av dekket og jeg hadde kjørt med denne skruen i ett par dager. Jeg vet også i ettertid hvor jeg kjørte over denne. Det er mye veiarbeid over Fredrikstad broen og jeg hørte et tydelig høyt og butt “smell” i sykkelen.

Jeg la ikke noe mer i dette enn at jeg trodde det var en stein eller noe jeg bare kjørte over. Jeg tok det litt pent på vei hjem og alt funket som det skulle. Selv dagen etterpå var det luft i dekket så jeg avskrev dette med at det ikke var noe farlig.

Ringte til Falck Redningstjeneste

Jeg ringte forsikringsselskapet for å forhøre meg litt og og med en egenandel på 500 kroner så kunne dem sende noen hjem til meg for å fikse problemet ved å plugge dekket. En halvtime senere var Falck på plass.

Noe uventet skjedde i dag når jeg skulle vaske motorsykkelen
Falck var på plass etter kun 30 minutter.

Dekket ble plugget

Luften seg fort ut av dekket når skruen ble fjernet og dekket ble plugget kjapt og effektivt av en hyggelig kar. Jeg kjørte en liten runde etterpå og alt så ut til å fungere som det skulle. Skal sjekke lufttrykket til mandagen for å se om det har holdt seg.

En skikkelig skrue

Det var en ganske butt skrue på nesten 3 cm. som hadde skutt seg inn så og si midt på dekket. Heldigvis fikset dette seg ganske kjapt. Jeg har også et nytt sett dekk liggende som jeg skal legge om før sommerferien, så dette fikser seg nok uansett.

Noe uventet skjedde i dag når jeg skulle vaske motorsykkelen
En ganske lang skrue på 3 cm. sto rett inn i dekket.

La oss nå håpe at uflaks kvoten er brukt opp for i år. Uansett kjekt at dette skjedde med de “gamle” dekkene og før sommerferien. Litt flaks må man jo ha.