Har MC sesongen for 2020 startet for deg enda?

De siste to årene har jeg vært treig med å komme i gang og jeg har faktisk ikke kommet helt i gang enda. Men har MC sesongen for 2020 startet for deg?

De siste to årene har jeg vært treig med å komme i gang og jeg har faktisk ikke kommet helt i gang enda. Men har MC sesongen for 2020 startet for deg?

Jeg skal være den første til å innrømme at jeg var ivrigere før. Tidligere klarte jeg nesten ikke vente med å måke bort snøen og dra frem sykkelen, men i dag venter jeg gjerne langt ut på sommeren før jeg tanker på og sette i gang.

Les om sommerturen jeg hadde i fjor – her

Jeg gir alt i sommerferien!

Men selv om jeg ikke er like ivrig i dag som for noen år siden, så koser jeg meg like mye på to hjul når jeg først velger å ta meg en tur. I mine øyne er det jo nettopp det som er viktigst og ikke hvor mange kilometer man klarer og tyne ut av sykkelen hvert år.

Stort sett har jeg fått fire ukers ferie i juli innvilget til sommerferie og håpet mitt er også at jeg får dette i år. Det er ingen tvil om at jeg kjenner gleden sakte men sikkert stige, men hvor går faktisk turen i år?

Så hva blir årets turplan?

Gamle vaner er vonde og vende sies det og jeg liker en viss struktur. Derfor satser jeg nok på det “trygge” også i år. Jeg kan med ganske stor sikkerhet si at destinasjonene i år blir noenlunde de samme, men veivalget i mellom kan nok hende endrer seg noe.

Jeg har familie i Molde og en kompis som bor i Trondheim, eller rettere sagt Rissa. De siste årene har jeg derfor tatt turen innom Trondheim på vei oppover. Siden han også kjører motorsykkel og driver sånn noenlunde med det samme ellers, så har vi også en del ting felles. Men veivalget og rekkefølgen er jeg enda veldig usikker på.

Motorsykkelen er enda ikke klargjort!

Jeg har kjørt kun to turer så langt i år og begge turene har vært ren jobbpendling. Så jeg kan kun skryte på meg maks 6-7 mil så langt i 2020. Dekkene jeg kjøpte i fjor ser like fine ut i år så dem holder glatt en sesong til også.

Men motorsykkelen har enda ikke fått sin vårklargjøring med grundig vask. Kun en lett kjedesmøring. Time hos Speed MC for årets service er bestilt i førsten av juli så den biten er vertfall i boks.

Har du startet MC sesongen enda?

Men hva med mine lesere? Har dere startet MC sesongen enda? Kommenter gjerne under. Å husk… ingen har vært på tur uten å tatt bilder!