For noen dager siden bestilte jeg meg ny TechSpec tank pads til min nye BMW S1000R, slik at dette er klart når sykkelen blir hentet.

Tank pads fra TechSpec kan kjøpes – her

Jeg liker tankbeskyttelsene som kommer fra TechSpec. Dem er tykke og solide, ser veldig bra ut, er lette og montere og dem holder seg veldig bra. Men dessverre så koster dem litt. Jeg betalte rundt tusen kroner inkludert frakt for disse.

Nye tank pads fra TechSpec til BMW S1000R er ankommet
Tankbeskyttelsen fra TechSpec er solide saker som ser bra ut, men du må hoste opp en god slant for å få kloa i dem…

Man kan velge mellom noen forskjellige teksturer, avhengig av hvilken type man velger etc. men personlig liker jeg teksturen som kalles «Snake Skin«. Denne inkluderer også den beskyttelsen som skal være i midten på tanken.

Tips til montering

Tank beskyttelsen fra TechSpec er ganske tykk og stiv og for å få dem til å feste seg skikkelig til tanken krever det at du varmer dem opp først. Bruk en hårføner eller lignende. Det er også viktig og rengjøre underlaget grundig først.

Jeg er en mann med ti tommeltotter når det kommer til slikt, men siden dem er såpass tykke så er dem lette og sentrere. Fest en og en del av gangen og sett deg gjerne opp på sykkelen og klem beina inntil en liten stund.

Kommenter gjerne innlegget under.