Det ser ut til at MC sesongen lar vente på seg denne gangen! For det ser slett ikke ut til at denne begynner tidlig i år.

Dette har så absolutt vært en langt kjøligere vinter enn ventet og fortsatt er det alt for kaldt ute til at det frister og ta seg en kjøretur. Selv min gamle Tempo moped har fått stått i fred så langt!

Litt mimring fra tidligere

Jeg tok MC lappen i 2014 og jeg har alltid tatt min første tur med sykkelen i mars måned, men nå ser det ut til at jeg trygt kan vente noen uker til, for det er så vidt jeg orker og gå en runde med bikkja slik det er nå. “Bikkjekaldt” kan man vel heller si at det er…

Her er noen random bilder jeg har tatt i mars mellom 2015 og 2017, og dem bør vel nesten tale for seg selv.

MC sesongen ser ikke akkurat ut til å begynne tidlig i år!
Dette bildet er tatt 9. mars 2015 på Hvaler i Fredrikstad.
MC sesongen ser ikke akkurat ut til å begynne tidlig i år!
Dette bildet er tatt 15. mars 2016 på Solbergtårnet Rasteplass før avreise til Strømstad.
MC sesongen ser ikke akkurat ut til å begynne tidlig i år!
Her har vi et bilde fra 31. mars 2016 tatt like utenfor Fredrikstad.
MC sesongen ser ikke akkurat ut til å begynne tidlig i år!
Å til slutt et bilde tatt 26. mars 2017 i Fredrikstad hvor man lett kan se vårens tegn i forgrunnen…

Nå skal det sies at sykkelen ikke er tilgjengelig for meg for øyeblikket uansett og grunnen til dette har jeg skrevet mer om i dette innlegget, men jeg har da til nød en gammel tempo stående, men selv den skal få stå i fred noen uker til kjenner jeg.

Har du fått ut sykkelen?

Men hva med deg? Har du fått ut sykkelen ennå, eller er været hos deg langt mer tiltalende enn her i Fredrikstad?

Skriv hva du mener i kommentarfeltet under.