For noen dager siden bestilte jeg Radiator beskyttelse og tail tidy fra Evotech til min nye BMW S1000R og disse ankom det mitt lokale postkontor i går.

På min næværende BMW S1000R så har jeg radiator beskytter fra RG Racing. Denne fungerer bra, men den virker ikke like gjennomtenkt som den fra Evotech da førstnevnte ble levert med strips som eneste festeanordning.

Radiator beskyttelsen fra Evotech virker solid!

Det første jeg biter meg merke i at denne så klart har skikkelige skruefester og den virker litt mer påkostet enn den fra RG Racing. Det samme gjelder Oljekjøler beskyttelsen som også kom med skruefester.

Radiator beskytter og tail tidy til min nye BMW S1000R er ankommet
Radiator beskyttelsen fra Evotech virker solid og gjennomtenkt…

Denne vil bli levert forhandler slik at dem får ta jobben med og montere det på sykkelen når den ankommer butikken.

Tail tidy fra Evotech

I samme pakken lå det også en tail tidy fra Evotech. En slik tail tidy hadde jeg ikke på min gamle sykkel så dette blir nytt for meg. Dog er jeg overbevist om at dette ser langt bedre ut enn den originale som sitter på sykkelen.

Radiator beskytter og tail tidy til min nye BMW S1000R er ankommet
Blir spennende å se hvordan sykkelen ser ut med ny tail tidy.

Denne skal også monteres av forhandler når sykkelen ankommer samtidig som radiator beskyttelsen over.

Kommenter gjerne innlegget under.

[totalpoll id=”7420″]