Nyttige apper for MC turen – Hva er dine favoritter?

Noen apper kan man bare ikke leve uten og her er noen nyttige apper for MC turen som for min del blir flittig brukt. Hva er dine favoritter?

Nyttige apper for MC turen - Hva er dine favoritter?

Noen apper kan man bare ikke leve uten og her er noen nyttige apper for MC turen som for min del blir flittig brukt. Hva er dine favoritter?

Når jeg er på MC tur så er det noen nyttige apper jeg nesten ikke kunne klart meg uten. Spesielt hvis jeg er på tur samens med flere. Her kommer jeg til å nevne noen få av appene som alltid er med meg på tur.

Google Maps

Google Maps er kanskje den mest selvsagte appen av dem alle. Denne bruker jeg til alt fra navigering til å finne adresser, campingplasser, svingete veier etc. Google Maps klarer jeg meg rett og slett  nesten ikke uten.

Finn frem og hold kursen – med Google Maps

LocaToWeb

LocaToWeb appen har jeg også skrevet om på denne siden tidligere. Om ikke den er direkte nyttig, så er den vertfall meget underholdende. Vertfall for dem som vil følge deg mens du er på tur. Denne bruker jeg veldig ofte og det er kjekt og kunne gå tilbake senere for å se hvor man kjørte etc.

La andre følge deg – med LocaToWeb

Spotify

Ofte foretrekker jeg stillheten, men noen ganger så må jeg bare ha litt musikk som fenger. Altså typisk “kjøremusikk”. Da er jo selvsagt Spotify en opplagt app og ha på telefonen. Med Spotify lager jeg egne spillelister og gjør dem offline, slik at man ikke bruker datatrafikk.

Hør på din favorittmusikk – med Spotify

Vipps

Denne har jeg alltid installert på telefonen. Anbefaler Vipps spesielt de gangene man er på tur samens med flere, da det ofte kan bli noen utlegg som blir litt skjevt fordelt etc. Med Vipps så får man lett orden på dette og appen regner elegang ut hvem som skylder hva og beløpet overføres enkelt med det samme.

Hold styr på utleggene – med Vipps

Sony PlayMemories

Denne appen er kanskje ikke like nyttig for alle, men for meg så er den ekstremt viktig. Har man et Sony kamera med WiFi så kan man lett overføre bilder fra kameraet til telefonen mens man er på farten, slik at man kan dele høykvalitets bilder med omverdenen rett fra telefonen.

Overfør bilder fra Sony kameraet til telefonen – med Sony PlayMemories

Hvilke apper er DU avhengig av på MC tur?

Dette er da altså en knippe apper som JEG nærmest er litt avhengig av på MC turen. Men hvilke apper har DU alltid med deg på MC tur?

Si gjerne din mening i kommentarfeltet under.