I dag ble den siste innspurten i klargjøringen og vask av motorsykkelen tatt. Min BMW S1000R er nå klar for sommertur 2017.

Nå har jeg mast om den sommerturen i lange tider og jeg merker nå at dagen for avreise nærmer seg slik at min BMW S1000R får strekt litt på beina. Sykkelen er nå klar for sommertur 2017.

Grundig vask og klargjøring

Hele sykkelen ble skumlagt og avspylt før den fikk seg en runde med en mikrofiber svamp. Den ble avspylt og tørket med trykkluft før den fikk seg en runde med Collinite 845 voks rundt om. Også på felger.

Kjedet ble renset og smurt opp, alle plastdetaljer fikk en runde med Scholl Neo og jeg gikk grundig til verks med å fjerne insekter etter 30 mil på E6. Alt i alt kan jeg vel si den fikk en meget grundig vedlikeholdsvask inkludert beskyttelse.

Ble da ganske ren?

Ingen ren sykkel uten bilder, så da tok jeg og knipset et håndfull. Det man evt. skulle se av “defekter” på bildene er garantert støv som er kommet på sykkelen i etterkant eller evt. skitt på kameralinsen.

 

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under. Det er alltid gøy og få tilbakemeldinger.