Dekkene som fulgte med sykkelen begynte å bli slitt, så det ble en liten tur til Pitlane MC Service for omlegg av dekk i dag.

Siden jeg skal på min obligatoriske sommertur om en ukes tid så bestemte jeg meg for å legge om til ferske dekk på sykkelen da jeg neppe hadde mer enn maks 2.000km. igjen av de gamle. Å gå tom for gummi på tur er ikke noe jeg ønsker.

Banket E6 mot Eidsvoll

Været var strålende så jeg sendte en SMS til Pitlane dagen i forveien at jeg tok turen. Jeg fikk bekreftelse på at det var greit og dermed jeg banket jeg avgårde på E6 i retning Eidsvoll hvor jeg tok en liten rast på Andelva rasteplass.

Ble en liten tur til Pitlane MC Service for omlegg av dekk i dag
Det ble en liten stopp for å nyte solen på Andelva rasteplass.

Litt tidlig ute

Jeg tok feil av tiden det tok å kjøre innover og hadde nok beregnet mer trafikk enn jeg burde så jeg sendte en SMS til Pitlane og spurte om det var greit at jeg dukket opp en time før tiden. Etter kort tid fikk jeg bekreftet at det var i orden.

Fremme i Pitlanes hule

Minutter senere dukket jeg opp i Pitlane’s lille hule og det ble straks iverksatt demontering av hjul. Hos Pitlane fikk jeg som vanlig kaffe og en hyggelig prat mens han holdt på og som tidligere nevnt så var også været på min side i dag.

Ble en liten tur til Pitlane MC Service for omlegg av dekk i dag
Her står BMW’en helt naken og bare venter på og få på ny gummi.
Ble en liten tur til Pitlane MC Service for omlegg av dekk i dag
Furtebua til Pitlane med min sykkel i forgrunnen.
Ble en liten tur til Pitlane MC Service for omlegg av dekk i dag
Hos Pitlane står alltid pulverkaffen klar ved siden av en termos med varmt vann.

Banket E6 hjemover også

Etter mange røverhistorier og en god dose dekksparking så sto sykkelen klar ganske nøyaktig en time etter ankomst med helt fersk gummi. Det ble Pirelli Angel GT igjen. Jeg er veldig fornøyd med disse dekkene.

Ble en liten tur til Pitlane MC Service for omlegg av dekk i dag
Pirelli Angel GT er skikkelig gode dekk og anbefales på det sterkeste. 10.000km. på disse er intet problem!

Turen hjem var også strakeste vei via E6 og jeg kunne trygt melde min ankomst bak hjemmets fire vegger ca. en og en halv time senere. Alt i alt en flott tur i strålende vær, selv om jeg kjørte E6 hele veien.

Kommenter gjerne artikkelen under