Personlig liker jeg å omgås andre og prate om emner rundt motorsykler og interesser rundt dette. MCsiden.no er en av de sidene jeg vil anbefale.

MCsiden var det første forumet jeg registrerte meg i som fersk motorsyklist og gjennom dette forumet har jeg blitt kjent med utrolig mange flotte MC folk og mange har jeg nærmest daglig kontakt med.

Hvorfor?

Forumet og medlemmene der har gitt meg veldig mye god input som fersk motorsyklist på spørsmål som jeg har hatt. Jeg har blitt bedt med på turer og jeg har også selv bidratt med å be med andre på tur. Et flott sted å møte andre motorsyklister.

Medlemskap

Medlemskapet er så klart helt gratis og det er bare å registrere seg som ny bruker og logge seg inn. Du vil garantert bli tatt godt i mot av likesinnede.

Kjør på, jeg melder meg inn!

Good! vi gjør det enkelt. Da klikker du bare på registrerer deg og legger inn ditt første innlegg i presentasjonstråden. Dere kan treffe meg på samme side som brukeren “Bjerknez“. Kanskje er det nettopp meg som ønsker deg velkommen først.

MCsiden.no på Facebook

 

 

Kommenter gjerne i feltet under.