En hektisk sesong med mye mc kjøring er over og desverre har jeg ikke hatt tid til å oppdatere denne bloggen.

Nå er motorsykkelen parkert i kjelleren og dermed føler jeg det er på sin plass og skrive litt kort om opplevelser jeg har hatt på sykkelryggen denne sommeren.

Saken er at jeg siden sist har rukket å bytte ut cruiseren til en litt mer kjørevillig og leken sykkel. Det betyr derimot ikke at sykkelen jeg hadde ikke var bra nok på noe som helst måte. Den har gitt meg mye glede og sannheten er at jeg etter ca. 20.000km. fant ut at jeg ville ha noe som var litt lettere å manøvrere. Derfor så ble det kjøp av en splitter ny Triumph Street Triple R. En utrolig fantastisk sykkel på alle måter.

Av ekstrautstyr utover standard så tok jeg med følgende:

  • Adjustable Rearsets
  • Svart bremseveskebeholder
  • Comfort Gel Seat
  • Arrow Slipon
  • Belly Pan
  • Wind Screen

I tillegg til dette har jeg også kjøpt meg en Givi XS308 tankveske på 20L, inkludert Easy Lock feste til tanken. Riega bagasjeløsning er også på plass. Bilder av herligheten kan sees under.