Da har jeg investert i en ny gadget til motorsykkelen, så nå er jeg klar for detailing av BMW’en med en Rupes Nano poleringsmaskin!

I dag slo jeg på stortrommen og klinte til med kjøp av en Rupes Nano poleringsmaskin som er perfekt til bruk på motorsykkel. Min gamle Flex maskin er solgt da den ble for stor til å bruke på de små lakkerte flatene på motorsykkelen.

Hva er spesielt med Rupes Nano?

Rupes Nano er det mest geniale produktet jeg har sett på lang tid når det kommer til polering av motorsykkel. Endelig en maskin som kommer til der andre maskiner knapt er brukenes. Så den første fordelen er størrelsen på maskinen.

Nå er jeg klar for detailing av BMW'en med Rupes Nano!
Maskinen er ganske liten og man kommer lett til på trange og små flater.

Batteridreven

Rupes Nano går også på batterier og det følger faktisk med to batterier i kofferten! Man kan også koble den rett til strømnettet hvis man ønsker det ved hjelp av et medfølgende adapter.

Batteriene lades opp på kun 30 minutter og dem varer normalt i 30 minutter. Det vil si at man alltid har et oppladet batteri tilgjengelig. Dette er bare helt genialt og det passer perfekt til mitt bruk.

Mye tilbehør følger med!

I kofferten så følger det med alt man trenger til å begynne. En haug med poleringsputer med forskjellig hardhet, batterilader, adapter som gjør den oscilerende, våtslipepapir og poleringsmidler med forskjellig styrke.

Nå er jeg klar for detailing av BMW'en med Rupes Nano!
Ingen skal klage på at man ikke får med nok tilbehør til å starte opp vertfall.

Som nevnt så kan denne være både roterende og oscilerende og det er et pluss for dem som vil polere på en litt tryggere måte da underlaget ikke blir like fort varmt når man skrur på adapteret som gjør den oscilerende.

Stilig koffert

Kofferten som den kommer i virker også veldig påkostet med egne rom til de forskjellige produktene. Rett og slett en helt utrolig pakke for en helt grei pris i mine øyne. Men rimelig er den så klart ikke. Man får sjelden i pose og sekk. Den kostet meg 7.400,- og da fikk jeg 10% rabatt.

Nå er jeg klar for detailing av BMW'en med Rupes Nano!
Kofferten som følger med ser så absolutt ganske bra ut.

Hva annet ble kjøpt?

Jeg kjøpte også en grønn versjon av Rupes sitt poleringsmiddel. Den grønne versjonen har medium cut og jeg annser den som mer allround. Dog har jeg ikke fått testet denne ennå.

Nå er jeg klar for detailing av BMW'en med Rupes Nano!
Chemical Butter Wet Wax og Rupes Quarz Gloss ble kjøpt i tillegg.

Når jeg først befant meg i butikken så bestemte jeg meg også for å teste ut Chemical Guys sin Butter Wet Wax. Denne har fått mye skryt! Den er flytende og navnet “Butter” står helt i stil til konsistensen.

Den lukter skikkelig godteributikk, er lett og påføre og uhyre lett og buffe av. Hovedstyrken til denne er at den skal gi en meget flott dybde i lakken og en helt grei beskyttelse. En motorsykkel går jo som oftest i fint vær så lang beskyttelse er ikke det som er viktigst for meg.

Konklusjon

Jeg tror dette kommer til å bli veldig bra! Jeg skal så snart jeg får tid teste ut produktene på motorsykkelen og jeg kommer til å komme med en fyldig tilbakemelding om hva jeg synes, så følg med!

Kommenter gjerne innlegget under.