Yamaha Niken har vert mye omtalt på diverse MC fora så langt og det er delte meninger om denne doningen. Er dette en trehjuling du kunne brukt pengene dine på?

Yamaha Niken blir så vidt meg bekjent levert med den samme tresylindrede motoren som sitter i Yamaha MT09. Jeg har kjørt en MT09 og synes motoren virker sprek i forhold til oppgitte tall. Men Yamaha Niken veier nok trolig vesentlig mer enn MT09 vil jeg tro.

Noen ubekreftede rykter sier at motoren i Yamaha Niken er tunet annerledes for å kompensere for den økte vekten. Men nok om det, dette er vel uansett ikke en sykkel man kjøper hvis man vil vinne fartsdueller.

Jeg har litt delte meninger

Isolert sett så synes jeg ikke den ser så verst ut. Den har et moderne utseende og den fremstår som litt “mystisk”. På den annen side så klarer jeg ikke helt å plassere denne i det norske markedet. Jeg kan så klart ta fullstendig feil, men at denne blir noen salgssuksess her hjemme tillater jeg meg å tvile sterkt på. Eller?

Den ser i grunn ikke så verst ut, men vil den bli en suksess i Norge?

Mine tanker går i retning hjelpemiddelsentralen når jeg ser slike trehjulinger. Det er på en måte en motorsykkel for dem som vil ha det litt enklere på tur. Den er nok mer stabil takket være det tredje hjulet og man slipper jo og holde balansen i samme grad som man gjør på en vanlig motorsykkel.

Så spørsmålet er om dette er en sykkel for den eldre garde som vil oppleve MC livet uten å ta førerkortet klasse A?

Så spørsmålet er om dette er en sykkel for den eldre garde som vil oppleve MC livet uten å ta førerkortet klasse A? Den vil nok mest trolig også bli ganske kostbar i forhold til en vanlig motorsykkel. Mye synsinger fra min side her skal sies.

Hva mener du?

Jeg er som sagt usikker på hva jeg skal tro om denne i det norske markedet, men hva mener du? Har den sin plass her hjemme eller kommer dette til å bli en flopp? Kanskje ett sted midt i mellom?

Si gjerne din mening i kommenterfeltet under.