Da har jeg ankommet Utladalen Camping i Øvre Årdal etter en flott dag på to hjul! I morgen setter jeg kursen mot Bartebyen.

Turen i dag gikk over all forventning. Været var fint hele veien. Jeg ble ikke akkurat solbrent, men det var opphold og grei temperatur. Dog måtte jeg dra på meg regndressen før jeg kom til Oslo, for jeg svettet ikke ihjel akkurat.

Ankommet Utladalen Camping etter en flott dag på to hjul!
Et bilde av min BMW S1000R like før avreise i dag tidlig.
Ankommet Utladalen Camping etter en flott dag på to hjul!
Et snapshot fra Tyin fjellet. Norsk natur skal man ikke undervurdere…

Fremme ved Utladalen Camping

Jeg kjørte inn på Utladalen Camping ganske nøyaktig kl. 13:30. Tok det pent hele veien, stoppet et dusin ganger, drakk litt kaffe og regelrett boltret meg i eget selskap. Veldig behagelig og kjøre alene noen ganger.

Hytten ble betalt, og pilsen kjøpt, og da var det bare å få salet av sykkelen og komme seg til rette i hytta. Man blir sjøsyk av å gå på gulvet det det gir etter og jeg tror heller ikke gulvet hadde bestått en water test, men hvem pokker bryr seg!

Ankommet Utladalen Camping etter en flott dag på to hjul!
En liten koselig, men vindskjev hytte på Utladalen Camping.

Kursen mot Bartebyen

I morgen tidlig setter jeg kursen mot Bartebyen og planen er å besøke en kompis der og overnatte en dag eller to samt ta noen pils og jangle litt. Jeg tipper jeg er i Bartebyen ut på formiddagen i morgen.

Noen random bilder

Slenger inn noen random bilder jeg tok på turen i dag. Når jeg først sitter på sykkelen så blir det litt “ork” noen ganger og stoppe for å ta bilder, men noen bilder ble det vertfall.

 

Kommenter gjerne innlegget i kommentarfeltet under.