Sommerturen 2018 er spikret – Følg meg via live sporing!

Følg meg via live sporing på sommerturen 2018 og legg igjen meldinger samt se bilder jeg tar underveis. Sommerturen 2018 er i gang.

Sommerturen 2018 er spikret - Følg meg via live sporing!

Følg meg via live sporing på sommerturen 2018 og legg igjen meldinger samt se bilder jeg tar underveis

Jeg innrømmer det gjerne. Jeg liker ikke å fikse noe som funker, og derfor har jeg valgt den samme ruten i år som jeg tok i fjor. Hytte er allerede booket på Utladalen Camping i Øvre Årdal som ligger ganske nøyaktig halvveis til destinasjonen som er Trondheim, eller rettere sagt Rissa.

Siden jeg skal til Trondheim i første omgang og besøke en kompis så har jeg valgt å ikke legge ruten så alt for langt sør. Da får jeg en fin dagsetappe på rundt 50 mil og da har jeg veldig god tid til noen ikke planlagte krumspring på veien.

Ruten mot Trondheim

Den første dagen går ruten i retning Øvre Årdal og Utladalen Camping som blir min destinasjon for dagen. Det blir til at jeg drar fra Fredrikstad før fuglene fiser. Mellomdestinasjonene blir Lampeland, Rødberg, Hagafoss, Geilo, Aurlandsvangen og Lærdal.

Ruten for dag 1

Rute for dag 2

Følg meg via live sporing!

Den som ønsker kan følge meg via live sporing på et kart, samt se bilder jeg tar underveis på turen. Jeg har laget en egen side til dette. For å følge meg live samt holde seg oppdatert klikk på knappen under.

Sporingen vil selvsagt ikke være aktiv før jeg kjører hjemmefra mandag 9.juli før fuglene fiser. Altså veldig tidlig!

Sporing er avsluttet og link fjernet

Kommenter gjerne innlegget under.