Våren er på vei og MC sesongen blir snart en realitet. Værmeldingene går i riktig retning og det er snart tid for å børste støvet av BMW’en!

Heldigvis er det ikke mange dagene til jeg kan ta BMW’en ut på veien igjen for å oppleve Norge på kryss og tvers. Med fjorårets tur friskt i minne så føler jeg det nå snart er på tide og komme seg ut på veien igjen.

Våren er på vei og MC sesongen er snart en realitet!
Slike bilder gir meg bare gode minner. En kaffekopp og en Snickers tidlig på morgenen mens solen snart stikker frem. Det er livet!

Planer for sesongen

Jeg har tidligere skrevet om sommerturen min, og dette er en plan som er ganske så spikret. At det kan bli små ruteendringer kan nok hende, men denne turen skal bli en realitet i år! Ellers så må jeg nok bare ta ting litt på sparket. Er nok mye spennende som dukker opp av muligheter.

Jeg har også vurdert bytte av motorsykkel i år som jeg har skrevet litt om tidligere denne uken. Dog blir nok muligens ikke dette en realitet før lener ut på sesongen vil jeg tro. Den jeg har skal jeg nok få presset noen kilometer til ut av.

Men først av alt så må jeg få kommet meg av gårde til Pitlane MC Service i Eidsvoll for å få lagt på nye såler på doningen for de dekkene som står på nå går ikke mange milene til. Dessuten er det jo deilig å starte sesongen med nye såler.

Hva er dine planer for i år?

Men hva med deg? Har DU noen planer for sesongen i år? Noen velger å ta den helt ut og kjøre jorden rundt, mens andre koser seg minst like mye med å kjøre rundt i nærområdet man bor. Hovedsaken er jo uansett at man koser seg på MC tur!

Kommenter gjerne i feltet under og fortell hva du kommer til å realisere av planer i år.