Innkjøringen av nysykkelen er i gang og dermed ble det en liten omvei til Strømstad med min nye BMW S1000R på frigjøringsdagen.

Den 1.mai ble feiret på sykkelryggen. Det ble ingen voldsom tur, men noen ganger er det viktigste og komme seg ut litt og få luftet seg. Dermed så ble det en tur i retning Strømstad med min nye BMW S1000R.

Hvilken rute tok jeg?

Jeg har fått litt sansen for å ferdes på svenske småveier. Det er noe med landskapet og atmosfæren der som jeg liker. Mange fine småsteder og gårdsbruk og man treffer stadig på et vann eller et tjern etc.

Den obligatoriske rv.22 fra Halden er et must så den blir et innslag på de fleste turer i den retningen for min del. Det ble også et lite stopp på den obligatoriske rasteplassen ved denne veien.

Hvor er denne rasteplassen?

Denne rasteplassen svinger jeg nesten alltid innom og siden det er mange motorsyklister som ferdes langs denne veien så treffer man stort sett alltid en annen motorsyklist der. Ligger også et fint vann på nedsiden.

En liten omvei til Strømstad med min nye BMW S1000R
En liten photo shoot av nysykkelen må jo til en gang i blandt…

En liten photo shoot av min nye BMW S1000R på rasteplassen langs rv.22 fra Halden.Rasteplassen ligger omtrent to mil fra Halden sentrum og den kan komme litt brått på. Men du ser den godt når du passerer den.

En liten omvei til Strømstad med min nye BMW S1000R
En stor og fin rasteplass med et fint vann på nedsiden…

Under har jeg markert på kartet hvor denne rasteplassen befinner seg på kartet. En plass det er verdt å svinge innom neste gang du er på disse trakter.

Videre mot Strømstad

Jeg svingte til venstre like etter denne rasteplassen i retning Kornsjø og kjørte over grensen, før jeg tok en avstikker til høyre og endte opp på riksvei 164 i retning Bullarebygden. Derifra var det strake veien til Strømstad.

På kaia i Strømstad så traff jeg en håndfull motorsyklister og jeg kom i prat med en hyggelig fyr fra Fredrikstad på en eldre men meget pen Ducati Supersport. Sykkelen og føreren er avbildet under.

En liten omvei til Strømstad med min nye BMW S1000R
Traff en hyggelig fyr fra Fredrikstad på kaia i Strømstad som kjørte en eldre Ducati Supersport.

På vei hjem

På vei hjemover ble det til at jeg stoppet innom Høk Kro og Motel i Skjeberg som jo er et kjent sted for oss motorsyklister. Ble en liten kaffeskvett før jeg kjørte en tur nedom brygga i Fredrikstad Sentrum.

Alt i alt en meget flott tur i fine temperaturer hele veien. En skikkelig “kosetur” hvor jeg tok meg god tid. Noen ganger så er det bare helt magisk og kjøre litt rundt på måfå!

Kommenter gjerne innlegget under.