Triumph Street Triple RS er litt av en lekkerbisken!

Den nye Triumph Street Triple RS er litt av en lekkerbisken! Jeg har jo eid den gamle modellen, men den nye er rett og slett en gigantisk forbedring!

Den nye Triumph Street Triple RS er litt av en lekkerbisken! Jeg har jo eid den gamle modellen, men den nye er rett og slett en gigantisk forbedring!

I mine øyne så fremstår de nye modellene av Triumph Street Triple som mer moderne rent visuelt med mange nye gadgets og et forbedret utseende. Jeg har selv eid den gamle Street Triple 675 R og kan skrive under på at dette er en fantastisk sykkel.

Triumph Street Triple RS er litt av en lekkerbisken!
Min gamle Triumph Street Triple R. Bildet er tatt på Hvaler i Fredrikstad.

Den nye Triumph Street Triple RS

Den nye Triumph Street Triple RS er en vesentlig oppgradert versjon av denne. Den har fått 100 ccm mer og Street Triple RS har 14HK’er mer og mest trolig også en god dose mer moment og rutte med.

Triumph Street Triple RS er litt av en lekkerbisken!
Den nye Street Triple RS er rett og slett en skikkelig lekkerbisken!

Det nye TFT fargedisplayet er kanskje det vakreste displayet jeg har sett på en motorsykkel så langt. Man kan til og med tilte displayet manuelt ved hjelp av en hendel på siden. Rett og slett en gigantisk oppgradering i forhold til displayet på den gamle!

Triumph Street Triple RS er litt av en lekkerbisken!
Det nye TFT displayet på Triumph Street Triple RS slår de fleste andre displayer jeg har sett…

Som man ser av bildene over har også lyktene foran fått en vesentlig oppgradering i forhold til de som satt på den gamle modellen og personlig synes jeg de nye lyktene ser mer moderne ut. I det hele tatt en stor forbedring, selv om jeg helle ikke hadde noe i mot utseendet på den gamle modellen.

Er dette noe for meg?

Skulle jeg en dag miste kubikk syken og finne på og planlegge en nedgradering så er Triumph Street Triple RS den første sykkelen jeg kommer til å kjøpe hvis jeg fortsatt ender i nakensykkel segmentet. Det er helt sikkert. En knallflott sykkel på alle måter!

Kommenter gjerne innlegget under.