LocaToWeb er en online tjeneste som kan la venner følge deg på MC tur samt se bilder du tar og hvor du har tatt dem ved hjelp av et kart.

Om det er nyttig kan vel diskuteres, men artig er det ihvertfall for dem som vil følge deg samt se bilder du tar fortløpende mens du er på tur. De som følger deg kan også skrive beskjeder og meldinger til deg via LocaToWeb appen.

Kom i gang og la venner følge deg på MC tur med LocaToWeb
Her ser dere et skjermbilde av hvordan det ser ut for de som følger dere på tur.

Hvordan fungerer det?

Først så laster du du ned LocaToWeb appen via Play store eller App store og installerer denne. Åpne appen og lag deg en konto som er helt gratis. Deretter kan du bokstavelig talt ta appen i bruk med det samme ved å starte sporing.

Etter du har startet sporingen kan du velge om du vil at andre skal kunne følge deg eller om du vil at turen skal være privat slik at bare du kan gå inn å se hvor du har kjørt i etterkant.

Når du tar bilder med denne appen så blir bildene automatisk lastet opp til kartet slik at andre kan klikke på det for å se det. Bildet fester seg så klart til det punktet på kartet hvor det ble tatt.

De som følger deg kan også sende deg beskjeder via denne appen mens du er på tur. Dette er en funksjon som kan slås av/på etter ønske. Personlig synes jeg dette er en litt artig greie.

Oppgadering mot betaling

Du kan hvis du har behov og ønsker det oppgradere abonnementet ditt og det koster i skrivende stund 90kr. pr. år. Altså ingen svimlende sum. For den prisen så får du din egen profilside med en link du selv bestemmer. Du får også muligheten til å lagre flere sporinger.

Dem har også noen business abonnement hvor man kan legge til flere medlemmer i en og samme konto. Dette koster en del mer og er nok uansett ikke aktuelt til det bruket jeg beskriver her.

Klikk under for å laste ned LocaToWeb fra App Store og Google Play

Kom i gang og la venner følge deg på MC tur med LocaToWebKom i gang og la venner følge deg på MC tur med LocaToWeb

Les mer på – LocaToWeb sin hjemmeside

Hva mener du?

Hva mener du? Er dette en fiffig løsning som du kommer til å benytte deg av? Eller kanskje du har benyttet deg av LocaToWeb sine tjenester allerede? Kanskje synes mange at dette bare blir “kjas og mas” og dermed ikke bryr seg?

Skriv din mening i kommentarfeltet under.