Jeg må først si at jeg er en av dem som har prøvd Evernote tidligere for så og slettet appen eller programmet igjen, flere ganger.

Her om dagen så bestemte jeg meg for å teste ut Evernote skikkelig og grunnen til at jeg er så ivrig på og teste ut Evernote er rett og slett fordi det kanskje er den mest populære tjenesten for dem som liker å notere ting på farten.

Så hva er det Evernote kan?

  • Perfekt til å notere ned ting på farten.
  • Evernote synkroniserer sømløst mellom alle dine enheter.
  • Det kan installeres på PC/MAC/Android/iOS etc.
  • Ryddig og pent grensesnitt.
  • Med Evernote Webclipper så kan man med to tastetrykk lagre informasjon på nettsider raskt og enkelt.
  • Gratis i bruk*

* Se her for sammenligning av de forskjellige versjonene

Evernote notatbok

Ikke nok med det, men Moleskine som er en av verdens største leverandør i den eksklusive kategorien av notisbøker og planleggere har laget en bok i samarbeid med Evernote som heter “Moleskine Evernote”. Dette er fantastisk for dem som liker og skrible for hånd og i tillegg ta bilde av dem man skriver og legge rett inn i Evernote. Evernote appen gjør dette til en enkel affære ved å justere et evt. skjevt tatt bilde slik at siden man har skrevet vil fremstå som et reelt notat i Evernote. Kjøper man en Moleskine Evernote notisbok så får man også 3 måneder med Evernote Premium lisens med på kjøpet ved å taste inn en kode som står bak i boken. Genialt!

Her kan du få tak i Evernote:
Evernote for PC: Last ned her
Evernote for Mac/iPhone: Last ned her
Evernote for Android: Last ned her
Evernote notatbok: Kjøp den her