Prøvekjøring av nye Triumph Street Triple 765 RS

Da har den første videoen dukket opp på Youtube. Les mer om hva som sies rundt den nye Triumph Street Triple 765 RS

Da har den første videoen dukket opp på Youtube. Les mer om hva som sies rundt den nye Triumph Street Triple 765 RS

Jeg synes Triumph har mange spennende sykler i sortimentet og Triumph Street Triple 765 RS er så absolutt noe av det hotteste man kan få i street segmentet for tiden.

Jeg har jo selv eid en Triumph Street Triple R tidligere og jeg kan skrive under på at dette er en meget gjennomført sykkel som har det meste. Den skuffet meg ikke i det hele tatt og eneste grunnen til at jeg byttet var den berømte kubikk syken.

Hva er nytt

Den nye Street Triple 765 kommer i tre versjoner. Man har “S”-versjonen som er den rimeligste, “R” versjonen som er hakket over og toppmodellen “RS” som prøvekjøres i videoen over som jeg tror skal ha det meste.

Skal jeg tippe så tror jeg vel at det er de to sistnevnte utgavene som kommer til å selge mest i Norge. RS utgaven skal ha 121HK’er på papiret og det er 15HK’er mer enn den gamle modellen. Momentet er nok også økt og dem har også spandert på sykkelen et fullfarge TFT display med en haug av motor moduser og det som bedre er.

Det er nok en drøss andre ting også som er nytt på den siste modellen og for en detaljert liste, ta en titt her.

Hva synes du? Er dette en mulig kandidat for deg eller noen du kjenner?

Kommenter gjerne i feltet under.