Værvarselet ble ikke helt som forventet over Sognefjellet så det blir en endring av den opprinnelige turplanen. Men hvor setter jeg kursen?

Planen var i utgangspunktet og ta den samme ruten som i fjor sommer fra Fredrikstad i retning Øvre Årdal og Utladalen Camping via Kongsberg og Gol. Men værvarselet viser at det blir kaldt over Sognefjellet og da har jeg valgt å legge om ruten denne gangen.

Skal møte en kompis fra Bartebyen

Jeg skulle egentlig møte en kompis på Utladalen Camping som kommer fra Trondheim, men siden Sognefjellet kan bli en prøvelse, så valgte vi å kjøre en mer uvanlig og safe tilnærming. Vi møtes i stedet på Steinvik Camping i Ringsaker.

Da holder vi oss i lavlandet og får stort sett fint vær. Planen er at vi kjører derfra sammen dagen etterpå til Molde og tar en natt på Kviltorp Camping, før vi kjører hjem til han i Trondheim hvor jeg blir noen få dager.

Deretter kjører jeg tilbake til Molde igjen alene hvor jeg skal overnatte hos familie en ukes tid mens jeg utforsker nærområdet på to hjul. 

Godbitene kommer på vei hjem!

Det ser ut til å bli varmere i været etter hvert og da kan jeg heller forsere noen fjelloverganger på vei hjem fra Molde. Alt i alt tror jeg dette, som alltid, kommer til å bli en meget flott tur. Noen regnbyger må man alltid regne med når man skal krysse Norge på tvers flere ganger.

Følg med på oppdateringer i bloggen!

Jeg kommer til å poste oppdateringer og bilder av turen underveis så fort anledningen tilbyr seg, så det er bare å følge med i bloggen.