Norsk Motorcykkel Union (NMCU) har nå fått ny og mer moderne hjemmeside. Arbeidet rundt denne siden har gått utmerket, selv om det har tatt litt tid.

For et drøyt år siden fikk jeg i oppdrag av Norsk Motorcykkel Union (NMCU) og hjelpe dem i gang med en ny og mer moderne hjemmeside. Samarbeidet i denne prosessen har gått strålende og selv om det har tatt litt tid.

Hjemmesiden er bygget på WordPress og det har blitt installert et noe konfigurert premium theme som grunnlag. Den nye siden fremstår som langt mer moderne enn den gamle og på sikt vil nok flere ting bli implementert.

I den forbindelse vil jeg takke Bjørn M. Magnussen i Norsk Motorcykkel Union (NMCU) for et utmerket samarbeid og jeg ser frem til samarbeidet fremover og utfordringene dette gir. Dette er også veldig lærerikt for meg.

Jeg håper samtidig at den nye siden og jobben rundt denne ved siden av de andre løftene NMCU har gitt vil bidra til å øke medlemsveksten og dermed også gjennomslagskraften dette gir NMCU som organisasjon. 

Klikk her for å se den nye hjemmesiden til – Norsk Motorcykkel Union

Kommenter gjerne innlegget under.