I dag ble det vask og polering av motorsykkel og litt dekksparking. Bråbestemte meg for å møte en kompis på halvveien via Facebook chatten.

Siden jeg i det siste har investert i en del produkter for å holde motorsykkelen vedlike med tanke på rengjøring så bestemte jeg meg for å vaske samt polere hele sykkelen idag og resultatet må jeg så absolutt si var tilfredsstillende.

I dag ble det vask og polering av motorsykkel og litt dekksparking
Artig å se vannet beade på tanken. Da vet man at underlaget er beskyttet.
I dag ble det vask og polering av motorsykkel og litt dekksparking
Neste gang sykkelen blir skitten så blir det nok lettere og få av møkka.

Litt bråbestemt dekksparking

Sykkelen var ren og været var bra, så da ble det ganske kjapt enighet mellom meg og en kompis via Facebook chatten at vi burde treffes på halvveien og slå av en prat. Ikke veldig spennende, men vi bestemte oss for å møtes på Marche i Moss.

I dag ble det vask og polering av motorsykkel og litt dekksparking
På bildet ser dere både den gamle 2016 modellen og den nye 2017 modellen av BMW S1000R

Utrolig deilig å kjøre av gårde i kveldinga når solen er på vei ned. Jeg synes det er en helt annen stemning å kjøre da. Det er også langt mindre trafikk. Det blåste en god del i dag, men det er strengt tatt et luksusproblem. Kanonflott liten kveldstur.

Vi sparket dekk i en halvtimes tid før vi bestemte oss for å skille lag igjen. Hovedpoenget med turen var tross alt bare for å lufte seg litt. Takk for hyggelig prat Øyvind!

Kommenter gjerne innlegget under.