Min tid hos familien i Molde er over for denne gang og det er på tide og sette snuten hjemover igjen. Følg meg videre på sommerturen via LIVE sporing

Oppholdet i Molde er over for denne gang og det har blitt noen mil her oppe også, men det har ikke vært tid til å blogge så mye når jeg har vært her og jeg har heller ikke aktivert live sporing på disse småturene. 

Følg meg videre på sommerturen via LIVE sporing
Ble mye god mat og mye godt i glasset under mitt opphold i Molde.

Det har blitt en del familiemiddager med godt i glasset mens jeg har vert her og jeg har også rukket å få med meg livet i Molde by under Jazzfestivalen. Mye liv og røre i Molde denne uken. For ellers er det jo rimelig dødt her.

Følg meg videre på sommerturen via LIVE sporing
Det ble også brukt mye tid på rekeskrelling.

Været har vert bra stort sett hele tiden mens jeg har vert her og det ser også ut til at været blir bra på vei hjem i morgen, så dette lover godt!

Følg meg via LIVE SPORING på vei hjem!

Planen er å kjøre i morgen tidlig ca. klokken 06:00, men hvilken rute jeg tar er veldig usikkert. Jeg tror nesten jeg må bestemme denne litt underveis. Men jeg har litt lyst til å kjøre Gaularfjellet. Det forutsetter vertfall at jeg må legge inn en overnatting og at det finnes en ledig hytte å få på sparket.

Så ruten i morgen blir som nevnt bestemt litt på sparket og mens jeg kjører. Jeg kommer til å aktivere LIVE sporing slik at dere kan fortsette og følge meg på sommerturen, se bilder og chatte med meg via sporingssiden.

Sporing er avsluttet og link fjernet

Kommenter gjerne innlegget under.