Sommerferien er snart et faktum og mine reiseplaner er noe endret siden jeg laget ett innlegg om dette tidligere. Ruten om Danmark blir nok sløyfet.

Les mine tidligere planer – i dette innlegget

Planen har som nevnt endret seg noe. Jeg har snust litt på tanken lenge og har kommet frem til at jeg heller har lyst til å tilbringe mer tid i den norske fjellheimen. Jeg skal også planlagt å besøke en kompis i Bartebyen.

Først til Bartebyen

Jeg tror rett og slett jeg legger dansketuren på hylla. Det blir litt “ensomt” med en slik tur alene, spesielt med tanke på båten fra Hirtshals til Bergen. Spesielt for en som kanskje er litt over middels sosial og med tidvis munndiare.

Så hva er alternativene?

Alternativene er jo egentlig veldig mange, men de kjente stedene som Trollstigen, Geiranger og alt det der har jeg opplevd alt for mange ganger og selv om det er veldig flott der så føler jeg ikke noe must for å få med meg disse stedene vert år.

Rute alternativ 1

Alternativ nummer en er å ta mer eller mindre strakeste veien til Bartebyen og besøke en kompis der inkludert overnatting, slik at jeg heller kan bruke tiden i disse trakter og utforske litt med en lokal guide. Tenker da på ruten under.

Rute alternativ 2

Alternativ nummer to blir en noe lenger tur i retning Trondheim som nettopp går via Geiranger og Trollstigen hvor jeg legger inn en overnatting i området rundt disse stedene. Jeg tenker da på ruten under.

Åpen for forslag!

Jeg er åpen for forslag fra mine lesere her. Spesielt med tanke på rutevalg nummer nummer en. Jeg har aldri kjørt i disse trakter før og anser vel den veien som mindre bemerkelsesverdig. Men man finner kanskje også noen gullkorn her?

Trondheim – Molde

Som kjent så er hoved destinasjonen Molde. Det er der jeg har min “hovedbase” og der oppe blir det nok mange turer i området den uken jeg har tenkt å være der. Veien fra Trondheim til Molde er jo ikke veldig lang så den ruten er ganske spikret. Se ruten jeg kommer til å ta på kartet under.

Jeg tenker jeg kommer til å starte fra Fredrikstad rundt 10-14.juli og planen er å starte grytidlig om morgenen. Det beste jeg vet er å kjøre av gårde nesten før solen titter frem. Det synes jeg gir en helt egen stemning.

Flere som henger seg på?

Hvis det er flere som har lyst til å henge seg på hele eller deler av turen så gi beskjed. Det hadde bare vært trivelig med litt selskap. Ta kontakt med meg hvis dette er interresant.

Har du forslag til rutevalg så ikke vær sen med å gi ditt bidrag i kommentarfeltet under.