Dagens vask av min BMW S1000R

I dag tok jeg meg tid til en liten vask av BMW'en hvor jeg også gikk over alle plastdeler med plastfornyer. Det trengtes sårt etter lang tid uten stell.

I dag tok jeg meg tid til en liten vask av BMW’en hvor jeg også gikk over alle plastdeler med plastfornyer. Det trengtes sårt etter lang tid uten stell.

Sykkelen ble først skumlagt og avspylt før den igjen ble skumlagt. Da var det frem med vaskebøtta og vaskehansken og gå mer nøye til verks. Deretter ble den igjen avspylt grundig med høytrykk. Så var det frem med “Blaster’n” som er en vann avblåser jeg har kjøpt.

Blåste så sykkelen tørr før jeg rullet den inn i tørr garasje. Da var det frem med depotstøtten slik at jeg kunne smøre kjedet samt ta felgene ett grundig tak. Deretter ble det en god runde med plastfornyer på alle plastdeler.

Nå står den og “hviler” til i morgen, for da skal den få seg en runde med rubbing samt beskyttelse slik at den er klar for sommeren.

Må vel innrømme den ble rett snasen etter en skikkelig vask.