De av dere som har fulgt med i bloggen vet jo at jeg mistet førerkortet og måtte parkere sykkelen i Molde i fjor sommer. Sykkelen har nå blitt sendt og den store dagen er kommet. Følg meg LIVE når jeg henter motorsykkelen i dag!

Sykkelen har stått parkert hos familie, helt alene, stuet bort i en kald garasje på vestlandet i nesten ni måneder. Meningen var at jeg skulle hente denne til sommeren, men en god venn av meg med navn Kjell Vidar Nordhaug fra Molde fikset en god pris til meg og da ble det til at sykkelen ble sendt nedover til meg.

Kjell Vidar har også sørget for at sykkelen har fått vedlikeholdslading under oppholdet og han har tatt seg av hele prosessen vedrørende frakt og organisering av dette. Så dette har jeg lovet han såpass mange halvlitere for til sommeren at jeg tror han til syvende og sist vil angre… 

Men i dag blir sykkelen hentet!

I helgen fikk jeg beskjed om at sykkelen var ankommet terminal i Langhus og at den kan hentes i dag. Jeg kjører fra Fredrikstad ca. klokken 10:00 (med bil) og ankommer nok terminalen i Langhus rundt en time senere.

Følg meg LIVE via sporing!

Jeg kommer for moroskyld til å sette opp en LIVE sporing av turen via LocaToWeb og bilder vil bli lastet opp fortløpende. Sporingen blir startet så fort jeg kjører hjemmefra og vil fortsette helt til jeg er hjemme med sykkelen.

Sporingen er nå avsluttet!

Klikk på bildet under for å følge meg via sporing hvis ikke kartet vises skikkelig.