Følg Baron Von Grumble på MotoVlog tur

Jeg har tidligere postet anbefalinger når det gjelder underholdende Motovlog kanaler på Youtube og Baron Von Grumble vil jeg si føyer seg inn i rekken.

Jeg har tidligere postet anbefalinger når det gjelder underholdende Motovlog kanaler på Youtube og Baron Von Grumble vil jeg si føyer seg inn i rekken.

Se hans videoer på Youtube – av Baron Von Grumble

Baron Von Grumble er enda en som stiller seg i rekken av gode Motovlog’ere der ute. Jeg liker slike typer videoer godt da jeg gjerne vil se ekte menneskers reaksjoner og meninger angående sykler dem kjører etc.

Det er også veldig underholdende til morgenkaffen synes jeg. Det er ikke alt dem gjør eller alt dem mener jeg er enig i så klart, men det hadde også vert tilfelle hvis jeg hadde drevet med det samme.

Poenget er å fortelle sin egen historie rundt opplevelsene, samt vise det litt i praksis. Det er også svært viktig at videoene ikke blir for lange og kjedelige. her synes jeg Baron Von Grumble har gjort en god jobb. Eller hva synes du?

Kommenter gjerne i feltet under.