Pitlane MC Service er min lokale “dekk pusher” og for bare noen hundrelapper så tar han seg av hele jobben. Trenger du nye dekk for sesongen? Bli med på årets Gummi Run!

Pitlane MC Service holder til i en liten privat garasje i Eidsvoll. Han har alt utstyr som skal til for å legge om dekk på motorsykkelen. Sist jeg var der tok han 400,- for hele jobben. Jeg satt fra meg sykkelen, tok meg noen kopper kaffe og en liten time senere var han ferdig.

Dette er fremgangsmåten

Her skal jeg forklare fremgangsmåten og hvordan du går frem når du bestemmer deg for at du skal ha nye dekk til sykkelen og vil prøve ut Pitlane MC Service.

1 – Spør først!

Det første du gjør er å ringe Pitlane MC Service og høre om det er greit at du bestiller dekk og utfører det jeg beskriver i punkt to under.

Nummeret du ringer er: 900 52 860

2 – Kjøp av dekk

Pitlane selger ikke dekk, så dekkene må du bestille selv. Dette gjøres enkelt via motorsykkeldekk.com. Under bestillings prosessen så velger du Pitlane MC Service som mottaks adresse.

Den fulle adressen er
Pitlane MC Service v/Geir Vold
Eidsvollvegen 85
2080 Eidsvoll

3 – Bekreftelse fra Pitlane MC Service

Etter ca. 1-2 uker så får du beskjed fra Pitlane MC Service at dekkene er ankommet. Dekkene tar han vare på for deg til dere blir enige om en dag for omlegg. Hører du ikke noe fra han, så ring han.

4 – Bestill time for omlegg

Nå er det bare å bli enig med Pitlane MC Service om en time for omlegg av dekkene du har bestilt. Han pleier å være ganske fleksibel, men det er kanskje ikke det lureste og forvente en ledig time midt i fellesferien.

Så til poenget!

Når dekkene er bestillt og dem ligger trygt på vent hos Pitlane MC Service så kan vi etter avtale med Pitlane bli enige om en dag vi kan gjennomføre årets “Gummi Run”. Det beste er nok å velge en lørdag da de fleste av oss har fri da.

Jeg ser for meg at april måned bør være et greit utgangspunkt. Jeg har vertfall mulighet lørdag 1.april8.april og 29.april. Litt værforbehold er det jo og jeg har heller ikke fått bekreftet at disse datoene passer for Pitlane ennå.

Hva mener du?

Jeg og noen til har gjennomført dette tidligere med stor suksess, men hva mener du? Er du klar for å bestille deg nye dekk? Vil du være med på årets Gummi Run?

Kommenter svaret ditt i kommentarfeltet under.